Misafir Misafir
| Konu: bF'nin Yeni KuraLLaRıDır (Diğerleri Geçersizdir) Ptsi Ara. 17, 2007 7:50 pm | |
| Tamamiyle benim yazımdır alıntı değildir..... Sitemiz bir paylaşım platformudur.Siyasi amaçlarla yazılar yazmak, Elemanlarımızı örgütleyip toplu propaganda yapmak, başka siteleri vermek (üyelik isteyen siteler) tamamiyle yasaktır...
Üye adınızı dikkatli seçmeniz rica olunur aksi halde ahlak dışı, parti isimleri, tanınmış kişi isimleri (örneğin : Recep Tayyip Erdoğan) almak yasaktır alanlar siteden sınırsız banlanır.
"İmzanız ve Ruh Haliniz" bölümünde terbiyesizce, ahlak dışı şeyler parti propagandaları, parti sloganları (Cem Uzan'ın : Mazot 1 YTL Olacak - Şehrazat 1 YTL olacak gibi :D) yazmak yasaktır unutmayın ....bF hepimiz içindir!!! Eğer herhangi bir üye size kötü içerikli özel mesaj yolladıysa; o an online oLan moderatör veya admin ile özel mesaj yoluyla temasa geçiniz.Eğer hiç kimse online değilse Adminlerin MsNleri danoaless_insomnia@hotmail.com - balixs_75@hotmail.com - Lancer_54321@hotmail.com sırasıyla SmayLee - Admin (balixs) - avrupali_ ile iletişime geçebilirsiniz Sitedeki Kullanıcıların göremeyeceği renklerde yazı yazmak, Flood yapmak (ardarda mesaj göndermek) yasaktıR!!!BiziMFoRuM siz saygıdeğer üyelerine değer vermektedir ve bunun amacı sitenin güncel kalmasıdır...Adminlerinde katkıları bulunduğu zaman siteyi kimse tutamaz....Hatta GooGLe BiLe :haha: :hahaha: :hahaha: İyi Paylaşımlar!!!! Bu mesaj sürekli güncellenecektir!!!
En son tarafından C.tesi Ara. 22, 2007 2:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
992 Admin
Mesaj Sayısı : 239 Yaş : 33 Yer : Bursa İş / Hobiler : Bilgisayar Ruh Haliniz : Bilgisayar Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: bF'nin Yeni KuraLLaRıDır (Diğerleri Geçersizdir) Ptsi Ara. 17, 2007 8:12 pm | |
| teşekkurler smylee bir şey daha eklemek istiyorum ahlak dışı mesajlar yazmak sınırsız ban yan etkisi yapmaktadır duyurulur!!! | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bF'nin Yeni KuraLLaRıDır (Diğerleri Geçersizdir) Ptsi Ara. 17, 2007 10:35 pm | |
| ekledim ümit sağolasın :bravo: :bravo: |
|