| Yeni Halimiz | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Yeni Halimiz Perş. Ara. 13, 2007 12:58 pm | |
| Evet sevgili bizimFoRumcular :) Yeni mesaj var - yok - kilitli resimlerini sevgili üMit kardeşim hareketli olarak ayarladı ve artık yavaş yavaş temayı oluşturmaya başladık....bF teması diyelim :)
sitemizdeki seviyeli sistemi bir kenara bırakıp rütbe sistemine geçtik..Nedeni bir çok arkadaşımızın bu seviye durumundan şikayetçi olması...bir tane örnek : "EzGii : çağlar şu seviyeleri kaldırırmısın kendimi oyunda gibi hissediyorum :D" ezgi kusura bakma walla sen dedin :)
şimdi seviyeleri arttırmak istiyoruz bu bölümde sizden seviye isimleri alacağız
bulunan seviyeler ve mesajları yazıyorum : ___________________________________
Rütbe Adları Admin Moderatör Banned!!! BF Kurucusu ÖzeL Üye Hayalet Üye Geçerken Uğramış MaTRaX Üye Paylaşımcı Üye Yaratıcı Üye Kadrolu Üye WebMaster... Saygın Üye BizimForum'cu Olma Yolunda Yıldız Üye BizimForum'cu |
|
| |
992 Admin
Mesaj Sayısı : 239 Yaş : 33 Yer : Bursa İş / Hobiler : Bilgisayar Ruh Haliniz : Bilgisayar Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: Yeni Halimiz Perş. Ara. 13, 2007 2:10 pm | |
| duyuru için saol..!!!
ezgi banada öyle dedi:D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeni Halimiz Perş. Ara. 13, 2007 7:38 pm | |
| aga oLmuyor bilmiom nasıl yapcas da??? imageshack.us patlamış :).....Bundan sonra her uploadı servimg.com a yapcam wlla :D en iisi ora heralde....... |
|
| |
992 Admin
Mesaj Sayısı : 239 Yaş : 33 Yer : Bursa İş / Hobiler : Bilgisayar Ruh Haliniz : Bilgisayar Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: Yeni Halimiz Perş. Ara. 13, 2007 10:05 pm | |
| ben zaten hep onu kullanıyodum bak istersen:d | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeni Halimiz Cuma Ara. 14, 2007 2:33 am | |
| yeni rütbeleri yaptım da nasıl oLmuşş ?? gönderemedim sanada :) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeni Halimiz Cuma Ara. 14, 2007 2:38 am | |
| aga gördünmü senin avatar yok yazısı oLmuş.... yoksa sen mi yaptın :D ¿¿¿¿¿????? |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Yeni Halimiz Cuma Ara. 14, 2007 2:48 pm | |
| BizimForum'cu Olma Yolunda bnce bu güzel ... :arrow: | |
|
| |
992 Admin
| Konu: Geri: Yeni Halimiz Cuma Ara. 14, 2007 3:22 pm | |
| yhoo smylee resmim war..!!! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeni Halimiz C.tesi Ara. 15, 2007 1:56 am | |
| salak herif öyle değil :D:D:D:D:D özR diliom lan admin:D
hani seninle denedik ya AVATAR YOK yazıodu da oLmamıştı oLmuuş hayırlı olsun artık yeni kayıt olan arkadaşlarımız da "AVATAR YOK" yazısı çıkarsa şaşırmasınlar :) bide siteyi google'ye kayıt ettirelim :D tam süper oLsn |
|
| |
992 Admin
| Konu: Geri: Yeni Halimiz C.tesi Ara. 15, 2007 9:33 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeni Halimiz Paz Ara. 16, 2007 12:00 am | |
| Nerelerdesin sen üMit arıom arıom yoksun |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeni Halimiz Ptsi Ara. 17, 2007 12:07 am | |
| bF teması yayımlanmıştır Duyurulur....
sitenin yeni hali iyi diyenler için anket yapacağım |
|
| |
992 Admin
| Konu: Geri: Yeni Halimiz Ptsi Ara. 17, 2007 12:37 am | |
| morallerım bozuk o yuzden!!! | |
|
| |
| Yeni Halimiz | |
|