| Anlam Veremediğiniz $eyler! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Paz Nis. 27, 2008 8:32 pm | |
| çok iç açıcı seyler söylüyon yanii | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Paz Nis. 27, 2008 10:07 pm | |
| msnde biri iletisine "Sevmek ÇAY,sevilmek ŞEKER,bizim gibi delikanlılar çayı şekersiz içer" yazmış.anlam veremedim bu delikanlıya/ ..... ancak salaklar çayı şekersiz içer.. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Paz Nis. 27, 2008 10:09 pm | |
| yukarıdaki şahısa anlam veremiyorumm | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Paz Nis. 27, 2008 10:12 pm | |
| yukarıdaki şahıs bana neden anlam veremiyo,,bunu anlamıyorum |
|
| |
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Paz Nis. 27, 2008 10:33 pm | |
| hala çözememişimdir kimin lanetlendiğini
En son DeathWish tarafından Paz Nis. 27, 2008 10:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Paz Nis. 27, 2008 10:34 pm | |
| - DeathWish demiş ki:
- yukardaki şahsın ona neden anlam veremediğme anlam veremesine anlam veremiyorum.
"vaftis edilmemiş insanların hepsine lanet yağdıran insanların hepsine lanet yağdırmayan insanlara lanet." deki gibi oldu :)))))) |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Paz Nis. 27, 2008 10:37 pm | |
| Hangi parçada geçiyodu ya öyle bişey :S ceza mı ayben mi? |
|
| |
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Paz Nis. 27, 2008 10:38 pm | |
| yuhh yaff sen bilmiycende kim bilecekk
Ceza - Araba
[Ayben:] Top kimlerde bekler sağlam bekler ne mıc ayben de kafiyeler sapır sapır dökülür bu dilden hayır gelmezki bitmiş pilden, mikrofon bana emanet kimden yerden geçtim geçmem serden kaçmak isteyeceksin ama nerden benim adım ayben korkun benden geriye dönen yok gidilen yerden maval okumak isteyen yokki senden sonra gelecek dertler benden dökülen yaraları topla yerden yediğin goller fazla birden eksikleri toparlarsın içten değil bu söylediklerim ben içten bayram değil neden öptü enişten.
[Ceza: ] Sana kimler el verecek bilemem gözünün gördüğü yetecek herkese bak merkeze dolduran herkeze er yada geç verecektir evleri paraları satın alacaktır paraları yaraları deşin hadi paraları peşin durduk ortasında bu paralelin ölümüne uçacak helikopterin perspektiften görülen dost yalanmış insanlık suçu terörist masum gezen insan gibi her yerde pesimist düşünceler sarmış hümanist tavrımızdan hiç hoş seda kalmamış sen sıvı halde kaldın ben impavize sen gaz oldun ben sofistike amerika savaş ister diye doldu bu sayfa arkamdaki tayfa teyyare misali havalarda risale kime yetmiş gerçek-lerin hepsini ansiklopedide bulmak mümkün zannedenlere tarih yazan insana sormalı bunları kalmamalı gerilerde gemilerdeki bekleyişin nedeni denizin yok olması kanlı etli yaprak dolması yediren solması gereken yegane kaktüs vaftis edilmemiş insanların hepsine lanet yağdıran insanların hepsine lanet yağdırmayan insanlara lanet. | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Salı Nis. 29, 2008 2:59 pm | |
| suratlarına bir yığın makyaj yapanlara daha doğrusu boya küpüne batıp çıkanlara anlam veremiyorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Perş. Mayıs 01, 2008 2:58 pm | |
| msnde bazı kişilere anlam veremiyorum^^,hıh hıh bay bay hıh |
|
| |
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Perş. Mayıs 01, 2008 3:16 pm | |
| | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Cuma Mayıs 02, 2008 9:53 am | |
| havaya bagiran kopeklere anlam veremiorum | |
|
| |
| Anlam Veremediğiniz $eyler! | |
|