| Anlam Veremediğiniz $eyler! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Anlam Veremediğiniz $eyler! C.tesi Nis. 12, 2008 6:26 pm | |
| ÖSSnin her 2 senede bir sevgili bakanlarımız tarafından mıncıklanmasına,değiştirilmesine anlam veremiyorum. Kunduralarını çarpıştırıp tak tuk diye ses çıkaranlara ve bundan haz duyanlara anlam veremiyorum .) Mesela kartta paramız yok 1ytl yüklemek istiyorum, neden mecburen en az 2 yüklücem!Bukartlara anlam veremiyorum Ulan kartta 800 var belki 200 yükleyip öyle gitmek istiyom! bu başlıktan devam edelim anlam veremediğimiz şeylere |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! C.tesi Nis. 12, 2008 6:57 pm | |
| Rapçi gibi görünüp sadece Ceza,Sago bilenlere. |
|
| |
CariBBeaN_PirateS Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 34 Yer : bursa İş / Hobiler : müzik spor Ruh Haliniz : piskopat Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SON DUROCK KARA TOPROCK Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! C.tesi Nis. 12, 2008 7:30 pm | |
| | |
|
| |
SmayLee Geçerken Uğramış
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 32 Yer : HeRYeR İş / Hobiler : HeRŞeY Ruh Haliniz : HeRTüRLü Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Nuapurista kuulu se pokun myö tanssimme laiasta laitaan. lokan tahti jalakani pohjii kutkutti. Ievan äiti se tyttöösä vahti vaan kyllähän Ieva sen jutkutti, sillä ei meitä silloin kiellot haittaa Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen. Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/04/08
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! C.tesi Nis. 12, 2008 8:47 pm | |
| ya benimde anlam weremediğim SİTE KURULDUĞUNDAN beri o kadar mesaj atmama rağmen üyeLiğimin silinMesi böLe bi gıck oldm bi gıcık sormayın........ | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! C.tesi Nis. 12, 2008 11:42 pm | |
| anaaa noldu sana sen nie silindinkii??? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Paz Nis. 13, 2008 12:42 am | |
| - SmayLee demiş ki:
- ya benimde anlam weremediğim SİTE KURULDUĞUNDAN beri o kadar mesaj atmama rağmen üyeLiğimin silinMesi böLe bi gıck oldm bi gıcık sormayın........
Bak ona bende anlam verememiştim. |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Paz Nis. 13, 2008 3:09 pm | |
| benim anlam veremedigimde insanlar nsl melek gibi gozukup birden degisebiliolar..!!! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Salı Nis. 15, 2008 6:35 pm | |
| Bazen bu hayata neden geldiğime bile anlam veremiyorum |
|
| |
iktisatcı Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Çarş. Nis. 16, 2008 5:55 pm | |
| gölgede gözlük takanlara anlam vermıyom | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Perş. Nis. 17, 2008 4:02 pm | |
| Proje dersine anlam veremiyorum, saçmaa |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Perş. Nis. 17, 2008 5:01 pm | |
| erkekler cikma teklif edince normal karshilaniyor ama kizlar edince garip buna hic anlam veremiorum shahsen | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Perş. Nis. 17, 2008 8:55 pm | |
| kusura bakma ama bunu bende garip, şaçma, kötü, berbat, aşalayıcı, şımarık.......... görüyorum. Asla demekten hoşlanmam ve demek istemem ama böyle bişeyi asla kaldıramam asla olmaz benim açımdan. anlam veremediğim şey kızların eteklerini beş kere katlayıp sonra bakan erkeklere "ne bakıyosun?" gibilerinden kızması. kardeşim ya katlamıycan yada baktırıcan. katlamaktaki amacın neki o zamn???? | |
|
| |
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Perş. Nis. 17, 2008 9:18 pm | |
| haa birdeeee bende rap dinlerim ama rapciyim demem çünkü her rapide dinlemem ceza_sago ağırlıklı dinlerim genelde (fuatla da tanıştım ii herif gerçi ama) şu rapçilerin sürekli birbirlerine diss atıp sonra hiç bişi olmamış gibi bir araya gelip bu sefer başkalarına diss atmalarını bi tülü anlamıyorum. tamm rapin gelişimi için gerekli falan ama saçma bence yani biraz kinci olun kardeşim bu ne böle adam dün gelmişine geçmişine söven herifle bugün başkasına saydırıyo. cashten özür dilerim hoşuna gitmeye bilir belki ama nedeninide merak ediyorum yani beklerim cvbı??? | |
|
| |
AyTisH BF Master
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Cuma Nis. 18, 2008 1:15 pm | |
| bazen kendime anlam veremiorum | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Cuma Nis. 18, 2008 7:21 pm | |
| bende kendime anlam veremiyorum bide hayata | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Paz Nis. 20, 2008 9:30 pm | |
| Sınavlara anlam veremiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Paz Nis. 20, 2008 9:30 pm | |
| sen bnm soruma cvp ver bak yukarda | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Çarş. Nis. 23, 2008 9:31 am | |
| okulu bırakmak isteyenlere | |
|
| |
AyTisH BF Master
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Çarş. Nis. 23, 2008 9:33 am | |
| erkeklere anlam veremiorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Çarş. Nis. 23, 2008 9:44 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Çarş. Nis. 23, 2008 11:39 am | |
| 23 Nisanda annemin & babamın evde olmasına,Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı değil mi bu?lbizimkiler çocuk mu!ne güzel evde tek kalıcaktım. |
|
| |
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Çarş. Nis. 23, 2008 12:37 pm | |
| rapcilerin disslerine anlam veremiyorum | |
|
| |
| |
| |
AyTisH BF Master
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Perş. Nis. 24, 2008 8:39 am | |
| mini otesi etek giyenlere anlam veremiorum niye giyiyolar ztn her sey midanda giymesinler daha iyi hic degilse dakika basi cekistiricek bisey olmaz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anlam Veremediğiniz $eyler! Paz Nis. 27, 2008 7:31 pm | |
| Bu foruma anlam veremiyorum bizim.forumhope değil hayalet.forumhope olması lazım in cin top oynuyo valla kapatın siteyii. |
|
| |
| Anlam Veremediğiniz $eyler! | |
|