| Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Paz Nis. 20, 2008 9:38 am | |
| ilk önce bi güzel süpür sonrada aceyle yıka prılpırıl olur | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Salı Nis. 22, 2008 12:48 am | |
| Bazen bir içki $i$esi ya$am destek ünitesi |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Salı Nis. 22, 2008 6:28 pm | |
| derlerki bir yerden sonra acımaz daha fazla zaten aşk kötü bir şaka anlamaya çalışma | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Çarş. Nis. 23, 2008 12:43 am | |
| "Uyku ruhun uyuşturucusudur,ciddi bir sanattır ve kaliteli bir uyku için bütün gün uyanık kalmaya değer." aslında şarkı sözü değil ama cümle cümledir dışlamayalım,hor görmeyelim |
|
| |
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Çarş. Nis. 23, 2008 1:23 am | |
| yükledim kır atıma torul hartamasıni .. nerden öğrendin yarim adam aldamasini | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Çarş. Nis. 23, 2008 9:35 am | |
| sırat köprüsünde sıra olsaydı herkes araya kaynardı | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Çarş. Nis. 23, 2008 12:41 pm | |
| aldı beni rüzgar götürdü uzaklara götürdü sonsuzaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Çarş. Nis. 23, 2008 2:58 pm | |
| beni mahvet kısasa kısas intikamın al yarama bas sulu bir şaka bu hayat var olan katlanmak zorunda at istersen her şeyi neden sonra hep sonra sonra sonra anlarsın bugün yokki yarın olsun düşünme kaybolursun | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Çarş. Nis. 23, 2008 10:12 pm | |
| haydi gidelim karadağa yaprağa tarasun seni nenen koysun kara toprağa | |
|
| |
992 Admin
Mesaj Sayısı : 239 Yaş : 33 Yer : Bursa İş / Hobiler : Bilgisayar Ruh Haliniz : Bilgisayar Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Çarş. Nis. 23, 2008 10:30 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Çarş. Nis. 23, 2008 11:02 pm | |
| - üMitio demiş ki:
- I'm not a girl :D:D:D
söze bak ya. You are travesti^^ |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Çarş. Nis. 23, 2008 11:03 pm | |
| ...Not Yet A Woman... DİYOSUN | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Perş. Nis. 24, 2008 12:17 am | |
| Uykusuz her gece bu soğuk (forumdaa^^)kahvede Sabahlarım bazen günlerce |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Perş. Nis. 24, 2008 1:42 pm | |
| gökyüzünde ne çok yıldız var biri parlak biri ürkek sanki burda içimizde ne çok hırsız var biri aldı beni götürdü sattı hemde yok pahasına ahh şu hırsızlar hergece rüyamda senin kılığında dolaşırlar ahh karalıklar snei benden snei dünden seni gerçeklerden korurlar | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Perş. Nis. 24, 2008 2:25 pm | |
| al beni yar götür götür buralardan bıktım artık hep aynı varoluşlardan al beni yar götür götür buralardan bıktım artık hep aynı varoluşlardan yitirmekten yitirilmekten korkudan korkmalardan aldatmadan aldatılışlardan | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Cuma Nis. 25, 2008 9:13 am | |
| sevmistim ben seni kirdin kalbimi sende yalanci ciktin kalbimin katili | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Cuma Nis. 25, 2008 1:25 pm | |
| hasta ruhum varr dengesiz ve çift karakterli ne tepki vericeğim değil bellii neye ne zaman üzülüp neye nasıl sevinicem ama adaletim eder tecelli. obsesif kafadan saççmalıklar. |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Cuma Nis. 25, 2008 3:13 pm | |
| Ne sevda sığar içime,Ne sevinç, ne hüzün.Bir başka olurum,Yağmur yağınca. Kaçacağım bir gün buralardan,Gözlerimi kapatıp, gökkuşağı düşleyerekAl beni rüzgar götür uzaklara, götür sonsuza,Ne umut kaldı içimde,Ne gözümde gözyaşı.Nasıl aşsam, Yüreğimdeki uçurumları.Kaçacağım bir gün buralardan,Gözlerimi kapatıp, gökkuşağı düşleyerekAl beni rüzgar götür uzaklara, götür sonsuza | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Cuma Nis. 25, 2008 3:20 pm | |
| gelen gelsin giden gitsin gelipte kimse bu kalbe park etmesin,çok eskiden inanırdım ben aşka çarpardı sanki kalbim bir başka kırıldı kalbim saymadım kaç parça anca geldi aklım başıma bu yaşta olurda yeniden sevrse şu deli kalbim sessiz olsun kimse fark etmesin | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Cuma Nis. 25, 2008 7:47 pm | |
| karahisar kalesi yıkılır gelir, kahkülü boynuna dökülür gelir, yayladan gel allı gelin yayladan kesme ümidini kadir mevladan (kenan hocanın bize söylediği türkülerinden) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle C.tesi Nis. 26, 2008 9:57 am | |
| herkes köşesini kapmış iyi ama ben nasıl büyük adam olucam | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle C.tesi Nis. 26, 2008 6:28 pm | |
| bıyıkları burma burma tellak aman :) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Paz Nis. 27, 2008 3:00 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Paz Nis. 27, 2008 10:17 pm | |
| Bu B*ku hisset.. Madaaaaaa Fucka |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Salı Nis. 29, 2008 2:17 pm | |
| hayatıma asma bir kat yaptım yeni bir aşk birde çekyat kattım tam mutlu olurum burda derken 3.1 e bile dayanamadı tepeme yıkıldı çatlak olabilirim belki hafiften sallanıyorsam işte bu yüzden | |
|
| |
| Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle | |
|