| Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Salı Nis. 08, 2008 11:39 pm | |
| Bozulan bi trafik lambası gibiyim çok karmaşık kaza oluyo her an içimde hep ölü var hep yaralı.(Şanışer) |
|
| |
SmayLee Geçerken Uğramış
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 32 Yer : HeRYeR İş / Hobiler : HeRŞeY Ruh Haliniz : HeRTüRLü Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Nuapurista kuulu se pokun myö tanssimme laiasta laitaan. lokan tahti jalakani pohjii kutkutti. Ievan äiti se tyttöösä vahti vaan kyllähän Ieva sen jutkutti, sillä ei meitä silloin kiellot haittaa Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen. Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/04/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Çarş. Nis. 09, 2008 10:50 am | |
| İzmirin sokaklarında yürüyoruz formalarla sayımız 100binler oldu sarısıyla kırmızıyla....
sarın güneş gibi olsun, kırmızın damarımda kan sensiz geçmesin bu yaşam senin için bütün kavgam | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Çarş. Nis. 09, 2008 1:46 pm | |
| umduğunla değil bulduğunla yetin demişler snei bana nerden göndermişler nasıl olupta kalbim kalbime eklemişler | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Perş. Nis. 10, 2008 10:29 am | |
| Demek ki ben senin icin hic bir seyden ibarettim hayatina girip cikan siradan bir hikayeydim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle C.tesi Nis. 12, 2008 5:28 pm | |
| Dalton olmasa kim takar redkiti(EyyPiiOo) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle C.tesi Nis. 12, 2008 7:04 pm | |
| Aynalı tabuttan çıkar bigün Pamuk Prenses 7 tane cüceyle ensest grup sex,manyaklaştım yine küfürbazım bugünlerde(Patron) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle C.tesi Nis. 12, 2008 7:15 pm | |
| Pakette gül yüzüm sırtta çanta velâkin aynı yolda hayatın kangren bacaklarında Git gel okulda aynı kavgalar ve mor suratlar sevgiden yoksun hocalar bastı zihnimi(Raziel) |
|
| |
SmayLee Geçerken Uğramış
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 32 Yer : HeRYeR İş / Hobiler : HeRŞeY Ruh Haliniz : HeRTüRLü Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Nuapurista kuulu se pokun myö tanssimme laiasta laitaan. lokan tahti jalakani pohjii kutkutti. Ievan äiti se tyttöösä vahti vaan kyllähän Ieva sen jutkutti, sillä ei meitä silloin kiellot haittaa Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen. Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/04/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Paz Nis. 13, 2008 11:11 pm | |
| Nuapurista kuulu se pokun myö tanssimme laiasta laitaan. lokan tahti jalakani pohjii kutkutti. Ievan äiti se tyttöösä vahti vaan kyllähän Ieva sen jutkutti, sillä ei meitä silloin kiellot haittaa Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Ptsi Nis. 14, 2008 1:37 pm | |
| bari sen ağlat beni ağlat ağlat ağlat beniiiiiii bir ayrılık mı eksik yüzünün kıvrımında yarın uyandığında benden kalacak hata | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Ptsi Nis. 14, 2008 11:07 pm | |
| ı'm not superman | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Salı Nis. 15, 2008 7:11 pm | |
| Aside baz döktüm maksat PH olsun diye(Kolera) |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Salı Nis. 15, 2008 7:50 pm | |
| | |
|
| |
SmayLee Geçerken Uğramış
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Salı Nis. 15, 2008 11:25 pm | |
| Dişilerin işi aşk sevgi ve dırdır Zırzır ağlayana yol ver gitsin Yada 90'a tak uzatmaya gitsin :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Çarş. Nis. 16, 2008 3:18 pm | |
| unutmadım unutmayacağım senle geçen günleri anmayacağım sormadım sortmayacağım geceler boyu ağlasanda anmayacağım derdime derman yok çok üzüldüm çok birgün gelir beni çok ararsın çok | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Çarş. Nis. 16, 2008 3:28 pm | |
| Hüzünlü bir fahişenin salyalarıyla kayganlaşan bu şehirde, masumiyet kanatlara yüklenmiş bir günahtır.(Karaçalı) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Çarş. Nis. 16, 2008 4:14 pm | |
| Cesedimi gömdüm az önce çıkmaz sokağına gecenin.(Karaçalı) |
|
| |
SmayLee Geçerken Uğramış
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Çarş. Nis. 16, 2008 6:25 pm | |
| gülmek bu kadar zor oLmamalı isyan war ama Allah'a değil | |
|
| |
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Perş. Nis. 17, 2008 12:45 pm | |
| seni vermem yahbara .. leylim amman amman sarı gelin | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Perş. Nis. 17, 2008 3:01 pm | |
| Bizim çetede kral yok lan herkes kendi başına takılır birinin başına bi b*k gelse gidilir çakalın işine bakılır.(Saian) |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Perş. Nis. 17, 2008 8:58 pm | |
| gökdelenlerden tükürdüm dünya ben hayatım boyunca... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle C.tesi Nis. 19, 2008 9:02 pm | |
| son defaymış gibi kaybederken kendimi en ucuz şaraplarda... | |
|
| |
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Paz Nis. 20, 2008 2:07 am | |
| dont let the system get you down ( big city life ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Paz Nis. 20, 2008 9:29 am | |
| I told ya, I was trouble You know that I'm no good | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Paz Nis. 20, 2008 9:30 am | |
| pcnin fan gürültüsünü dinliyrum sözleri ınnnnnnnnnn hınnnnnnnnn | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle Paz Nis. 20, 2008 9:32 am | |
| offffffff sorma aynen benim fan coşmuş durumda araba motoru gibi ses çıkartıyo bakılması lazım | |
|
| |
| Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle | |
|