| Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi'13Mart | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi'13Mart Cuma Mart 14, 2008 12:47 am | |
| Sagopa K.İ.T.S ile geri döndü http://rapidshare.com/files/100565802/Sagopa-bizim.forumhopeuploadcash.rar.html 1. İntro 2. Ben Hüsrana Komşuyum 3. Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım 4. Düşersem yanarım 5. İki Tanık 6. Gölge Haramileri 7. Bir Çıkar Yolum Yok 8. Sahibinin Sesi 9. Beyaban 10. Sonumuz Yakın Mesafe 11. Gördüklerime İnanmam Gerek 13. Tek başınalığın Yolcusu 14. Yakın ve Uzak 15. Düşenin Dostu Olmaz 16. Dessas 17. Kötü İnsanları Tanıma Senesi
En son Cash tarafından Çarş. Mart 19, 2008 12:25 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
| |
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi'13Mart Cuma Mart 14, 2008 3:06 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi'13Mart Cuma Mart 14, 2008 4:06 pm | |
| |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi'13Mart Cuma Mart 14, 2008 4:11 pm | |
| | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi'13Mart Cuma Mart 14, 2008 5:10 pm | |
| hakkatten yaa gülüm mülükm yakında bunlar bideneem aşşkııım hayatımıınn hatasıı diye sevgi sözcüklerinede başvururlar :hehe: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi'13Mart Cuma Mart 14, 2008 5:12 pm | |
| hayatımıınn hatasıı sevgi sözcüğümü oluyo :hehe: off bu yeni ifadeler iğrençççç ersin değiştir şunları yaaaaaaaaw | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi'13Mart C.tesi Mart 15, 2008 11:03 am | |
| - ZaHaLaNi demiş ki:
- hayatımıınn hatasıı sevgi sözcüğümü oluyo :hehe:
off bu yeni ifadeler iğrençççç ersin değiştir şunları yaaaaaaaaw maksat gülmek :hehe: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi'13Mart Paz Mart 16, 2008 11:25 pm | |
| size ne ne yazıcamı sizemi sorucam onunla benim aramda olan bişey size ne düştüğünü iyi biliyosunuz .. bundan sonrada yazdıklarım hakkında yorum yapmazsanız iyi olur .. Anlayan anlar .. anlamayanada anlatırız gülüm .. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi'13Mart Paz Mart 16, 2008 11:26 pm | |
| - Cosanostra demiş ki:
- size ne ne yazıcamı sizemi sorucam onunla benim aramda olan bişey size ne düştüğünü iyi biliyosunuz .. bundan sonrada yazdıklarım hakkında yorum yapmazsanız iyi olur .. Anlayan anlar .. anlamayanada anlatırız gülüm ..
emir baq işte bu yüzden sana o ösel msjı atmıştım | |
|
| |
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi'13Mart Ptsi Mart 17, 2008 2:26 pm | |
| - ZaHaLaNi demiş ki:
- Cosanostra demiş ki:
- size ne ne yazıcamı sizemi sorucam onunla benim aramda olan bişey size ne düştüğünü iyi biliyosunuz .. bundan sonrada yazdıklarım hakkında yorum yapmazsanız iyi olur .. Anlayan anlar .. anlamayanada anlatırız gülüm ..
emir baq işte bu yüzden sana o ösel msjı atmıştım işinize geliyosa .. ben böyleyim bu saatten sonrada deişecek deilim .. hiçkimseyede meraklı deilim. Benim için beni nasıl tanıdığınızda önemli deil kimine göre en fırlaması kimine göre en babası .. ben hiçkimseyi ilgilendirmem .. hiçkimsede beni ilgilendirmez .. yok sorunlarımız burda çözülecek gibi deil diosanız ben okuldayım sınıfımda belli isteyen istediği an gelir konuşuruz kimseyi geri çevirmem .. dahada uzatmaya gerek yok herşeyi yeterince açıl şekilde anlattım | |
|
| |
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi'13Mart Salı Mart 18, 2008 11:39 pm | |
| eee bu yine deleted diooo | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi'13Mart Çarş. Mart 19, 2008 12:24 am | |
| - ZaHaLaNi demiş ki:
- eee bu yine deleted diooo
buyrun yeni yeni link buda silinirse,yeni yeni yeni linki koyarım^^ |
|
| |
| |
| |
| Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi'13Mart | |
|