|
| SAGOPA KAJMER | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: SAGOPA KAJMER Paz Mart 09, 2008 11:24 pm | |
| Derin Darbe Rap
Ter kokar bu yılların ve şer yaşar Bu mahrumiyet sebebi var mı? İçtimaya çağırır tanrı Top yekün değişir tavrı Tek ayak çukurda Secdeye eğil bakalım eğil Ah benim etten çakalım Babamdan devraldığım ilk arabam terlikti Dört dikişlik girişmekti kabahatin hak adaleti Bak oynadıkça bozulur insanın sukuneti Minnettar olamadım gecikti kıymetim (evet) Dürüst bu rapim peynir zeytin gibi Elini öpmen gerekmez Öptüren çeker mi ilgini? Bilmem silgini kaç kez kullanırsın? Ömür boyunca dört yapraklı gonca bulamayınca nal takıp gezermisin? Rutince bugünümü katladım ikiye uçak yaptım Attım ileriye rigayik şeyler yazdım arasına Resenler bastı darasına devirdi güneşi Renk verdi karanlık rehavet çöktü koydum noktayı.
Sinirlerim donmuş hava soğuk Apansız bir hastalık bu lirik yazmak Mürekkebimin ateşi çıkmış Islak kağıtla yatıştırma eylemindeyim Az sonra geçer umarım Şu an tam demindeyim Keplerin pençesine bağlı Kelamların ağlamaklı uçar gelir kekeç diline dolanır siftinirse Sırtım sırtarır yere gelmeyeciğine söz verir Saplarım kalemi kağıda yazarım Rezerve edilmiş tüm hatalar reval gününü bekleyecek ve sıkmayacaktır canını Sır olarak kalacaktır belki de Tekin olsun için dışına taşmasın Yaşın tesir etsin bu cihana Tezkerelerde can vermesin Okyanusta kaybolan bir kuş gibiyim Yüce kanatlarım ecele doğru çırpınır ve geriye dönüşü yok bu yolun! Çıldırır dalga tongadır Ton ton dedelerim manga olsa ruhu kurtarabilir mi? sanmam
NAKARAT Hezeliyak değil real-i rabbani muhim üç sefil hicvardan Yaprağa akar kardan yaşlar hava buz kirpiklerim don tutar x2
SAGO Rap Bu yumruğun beynine saplanma ihtiyacı var Kamufle et kendini RAP canavar! Kumsallara kum sat Rüyamlarımdaki cennet tarlasına yağan yağmur Sago samsun 19 mayıstan istanbul köprüsüne ordan kutsal kapıya (yallah) Düşüncelerin aylak aylak gezer Melodilerime akarken bu gözyaşı Selülitli istanbul caddelerine damlar Yerinde olsam sudan kafamı çıkarır yaşamak adına nefes alırdım Evet bunu yapardım. Affedilmeyi haketmesemde Dilimde aynı saatte aynı dualar var Değişen doğrulara kalıcı yanlışlar yapmak akıl kârı değil Entrika saldıraların kulaklarımı gıdıklasın Kimin önce vurduğundan öte kimin sert olduğu önemli Bomba kadar paniktin Köprüaltında yazdığım şiiri dereye kağıttan uçak yapıp attım Zamanı kendi elinde tutmaya çalıştığın için Ne yazıkki ellerini kırdım
Hezeliyak değil real-i rabbani muhim üç sefil hicvardan Yaprağa akar kardan yaşlar hava buz kirpiklerim don tutar x2 _________________ BEN KALEMDİM,HAYAT TA ÖYLE UZUN BİR CÜMLE Kİ NOKTAYI KOYAMADAN YARI YOLDA KIRILDIM!
alıntıla
jaws07
Bağlı Hayatım Pamuk İpliğine
Bir adamın adı çıakcağına bence canı çıksın Bir ağaçta gül de biter diken de kuru bir dalsın Biri bilmeyen bini nerden bilsn, bundan böyle Bez alırsam musuldan bak kız alırsam asilden Sıçan çıktığı deliği bilir,2 gözüm tetiktedir Yakama bir dua iliştir, o duydğunu yetiştirir Kendini benimle geliştirir, koordinatım finiştir Ruj yakanda rapse, giderine giderim hep, değiştir. Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum Benden başka ben yok ama uyu ayakta gözünü yum Değişteremezsin beni, kasma boşa ben buyum Biraz huysuz biraz kırık ben kendimle mutluyum Çokmu battı gözüne usturuplu duruşum benim Nerem doğru hammie olmasın mı eğri ümitlerim? Değişeceğine söz vermiştin ama daha demin Huyun olur abartma açıktan geç alarga Ha ha ha İşte hayatın böyle boş bir kahkaha Dudaklarımdan dökülür yapraklar Hüzzam makamında savrulur boşvermişliğim 4 bir yana 4 nala kötü günlerim iyilere nazaran Sayıca fazla Bak şu tıfıla yürür kasıla kasıla, uymadın mı Hiçbir kılıfa açta elini bakayım falına Bak canım senin falın falanmış Alnın karşılanmış buna alış, bak benim yüzümde bir karış Bu diyardan sıvış Bağlı hayatım pamuk ipliğine Eşkiyamı hükümdar dünyaya Ademin havasına kurban Gerdanıma urganı bağla as bilemediğim her soru için beni yık domino taşı gibi bir kere de hop devir beni evir çevir sustur bırakmadı peşimi bu ne divane kuldur.
SAGOPA
Her sene birimiz için kurban olur kuzu koyun Yaşamak değil, ummadığın anda kesilir boynun Eteğini indirmek istediğin için hayat fahişe sana göre Şahitlik etsin suçlarına, komut ver köre!. Ben kimseyi kaybetmedim, herkes beni kaybetti. Biraz ayıp etti, bazen yalnızlık da heybetli. Yaşadığım oda kasvetli. maleesef ihtiyacım olan iş rüşvetli Karamsar adam hikmetli Naziklikten bıktım, kaba olmam kendime küfür Bana derin ve deneyselsin diyen moronlara cevaplar üfür Yaşam sirk sahnesi, jongür veya cambaz. Kendi kader tayininde her insan, bir kumarbaz. Saçımı beyaza boyayan hayat ressamının elleri kadar hafiftir Tekmesi kaderin. Evet, kuzen derinim. Derin bir bolca daldım Tüpümde oksijen bitmek üzere yardım edin!. Kabre gömsen beni, kaç liradır kefaletin.? _________________ BEN CÜMLE MÜHENDİSİ , SEN KAÇAK AVCI O,BENCİLİYETE YENİK DÜŞMÜŞ ISRARKEŞ. BİZ BU YOLDA REHBER SİZ PEŞİMDEN TAKİP, ONLAR PUSUDA SİNEK GAYRETKEŞ.
alıntıla
jaws07
Af Benim İşim Değil
Huzurda bir güneştim kapana kapana açılan Affet, mağfiret et kudreti teksin başı ve sonu Olmayan, nahoş olsun tüm dakikalar senin adını Anmayan, duamı duydu, içime baktı, kabul etti Gün doğmadan. Herkesi iyi bilme ! Kötüye iyi demek günah hocam Ey hayatı masal olmuş insan ! Senin hayatının masalından daha komik bir şey Yoktur inan, git de düşüne dur başında Yıkılmış kabrine dayan. Ser elimde, sır cebimde takılıp Kaf dağına çıkıp çıkıp, düşüp kalıp Unutur oldu sözünü yok sayıp Düşündüm de kaç kişi kırık yarık kalbi bırakıp Takılır oldu Kolera sustu, içinden sövüp sayıp Hemen durmaz egale ederim af benim işim değil Zararlısın kimyama iste ondan olsun külüstür bu ruhun Özrü yokki bende, bana yaptıklarını tanrım seyir eyle.
Eyle ne istersen eyle en güzel sen eylersin Ben bir güldüm açtım, yapraklarımı toprağa sattım Yapraklarım uzuvlarımdı, acıdı kayılıp tekrar sana Sevincinden ağladı. Eyle ne istersen eyle!. Hemen durmaz egale ederim af benim işim değil Zararlısın kimyama iste ondan olsun külüstür bu ruhun Özrü yokki bende, bana yaptıklarını tanrım seyir eyle. Eyle iste dilimi keseyim bu benim diyet deyip Hayırlısın dimama, iste ondan olsun tövbe et ki Dursun gözyaşın ve olsun deprem Eyle ne istersen eyle Biz leim sen Ekrem.
SAGOPA
Gün benim günüm ilerledikçe görünür önüm Ekmeklerimi böldüm, ekmeklerine yağ sürdüm. Ben bölündüm, kendimi onlara bölüştüm Ayrılmış parçalarımla tek tek görüştüm. Sus konuşma küsüm, kalplerinde kaç kuruşluk süsüm Dışım Orhan içim Müslüm. Hışım meydan benim hüzün Başım heyelan, dilim gözüm,sazım belan, sözüm özüm Bulunsun çözüm egosistemleriniz çöksün Fakir mantıklarında derin kritikler yapan sahtekârlar var, Yumruğumu bir dalaşta kaybederken, tekmelerimi kıranlar var Üzerime yapsın Rab’dan dualar. Kaybettiğim sırlarımı aramaya koyulmalıyım. Devirebilmek için hatırlamak gerek dudakları kelebek. Haydi sagoya B-12 enjekte edek. Küçüklerime şeytanlığını öğretmemen gerek lanet herif!. Bu rüzgara dayanabilmek için bir kayamı olmalıyım?. Bu tuğlalar bir bina yapmak için varlar. Bu dalgalarsa kumdan adlarımı yıkmak için çağlar. Cevaplarıma sorular sordukça sagopa ağlar. _________________ BEN CÜMLE MÜHENDİSİ , SEN KAÇAK AVCI O,BENCİLİYETE YENİK DÜŞMÜŞ ISRARKEŞ. BİZ BU YOLDA REHBER SİZ PEŞİMDEN TAKİP, ONLAR PUSUDA SİNEK GAYRETKEŞ.
alıntıla
jaws07
Can Havli
SAGOPA
farkımı farkedene farkını öde,farz. bu benim içimin dışa vuruşu,karamsar tarz arz talep meselesi çektiğim bu rapin ceremesi al kalemi yaz denemesi bedava sıkıntı çivi gibi beynime çakılır herkes bir baŞkasını kendinden daha fazla tanır ben beni bildim adımı çağır!.(SaGoOo) mikrofonu aç!.ya içimi okşa yada yol başsaç!. cephende mızrak yoksa sopanı al kaç!. edebini bozana 1 şarkım 100 kırbaç. hadi kaç , kovalarım , rap saklambaç kız kaçıranı ateşe werdim , kız kaç!. etrafın sarıldı kıskaç.alışmamış dilde durmaz punch!. herkestir kıkanç.kimisine yüzüm sıcak,kalbim soğuk donuk. bugün saat kaç gibi girdi en son konuk. bildiğim mc'lerin tek emeli bir koltuk. eğer savaşmak istiyorsan Bağdat'a git moruk!'.
NAKARAT: can havliyle kaçıştım , acımı dindirmem gerekir bana getir ilacımı , kader sancı bana yabancı kırıcı sonların var - iyi başlangıcı yaptın!.
KOLERA
ya Rabbim , bu kadarına da pess ay kalbim sıkışıyor girişirim kess rap muallim dedi oku çocuk olmada pess sen sesini kes keserim ben nefess çok fark var ben sen o rap farkı var sen ben o güç farkı vaR sen K.O isim farkı var ben Kolo go Kolo go!liriklerin 3'lü salto 1 combo arkasında çaldı bando rapçi yaptı kanto bu sapkınlık anları izlediğim en kötü son tango yesin seni Nuri Alço ol bir Donny Darko al aşını sarmala vur kendini yola bekleyerek gelmez güven insana istemediğin yere çeksene bir perde dönüyorum kendime şükür hür irade doldur saki içeyim bari,arkadaşım Nur Yoldaş sanki teyyareyle gezer seyyare bu kız dahi,rapim baki senin tali , hüzün mani söz kallavi , sesin mimli benim demli , içim kinli , kim bilir ki?
parçalarına ayırsam seni dönersin hemen moleküle aragazı verse birileri gelirsin katakulliye selamdır anca boynumun borcu beni dinler her devriye tanıdığım her erkek kesilir nedense jönprömie
alıntıla
jaws07
Şahit Varsa Konuşsun
SAGOPA
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta elin elinden üstün gelebilir ortaya koyduğun kanıtla sana ulaşabilecek kadar uzun boyum yok Allah'ım onlara ateş etmeden önce ateş sesini duymalıyım bu şehrin yerlileri tarafından kandırıldım adım yabancı , sen yolcu ben hancı müziğim deneyimlerimin mırıldanışı adım diline bahşiş,Fırat-Dicle gözümün yaşı duygularım sükun makamı terkedilmiş evler kadar yalnız,mevsimsizim. çalınmayı bekleyen kapı ziliyim,ben isimsizim. aklınızdan geçenler düşmancıl görmek istediklerim insancıl ay beklerken karşıma çıkar koca bir yıl. dünyaya 29 el ateş ettim çılgınca doğmuş olduğum için ha!.müteşekkirlik adına. sürpriz yıkımlarım olduğundan kayıplarım adına beklentilerim olduğundan olamayanlar adına SAGO!.2 hecelik ses verdim 12 harflik gücüm var 31 Temmuzda taburcu oldum,Rabbın lutfuyum. suratımla tam 1 sene kanlı bıçaklı oldum. her sabah tanelerimden kendimi yoksun buldum benim müziğim o kadar ağlıyor ki sözlerimde gülemiyorum. yaşadığım şeylerin içimde hatrı nedir bilmiyorum benim nefesimdenmişçesine yalanın.yok yerin aklım kendine mezar kazabileceğin kadar derin.
NAKARAT :
şahit varsa konuşsun , sun yunusun maruzatını bilmeli herkes torba değil ki büzesin elalemin ağzını es!.esen ol!.çarpıp geç sen.
KOLERA
2 karpuz eder arkan bu tek kişilik bir koltuk hayatında göremezsin böyle tipleri mahçup hiçbir zaman bulamadım bu mahlukatları makul yüzüm elim güneydoğu memur güneş rabba doğru burası Türkiye konuşamıyorum özgürce buna şükretsin keke ölürdü yoksa olmadan dede laf anlatmaktansa ona devemle giderim hendeğe gün boyunca oyna fonda Mezdeke , yüzün leke liriklerini getir Sago beatlerinde rendele kesik başlı kart sesli horoz çok Denizli'de bu alınyazın değildi peydahlandı birdenbire felaketler zincirleme edip buldun neticede bak dedim hönk dedi sen dedim evet dedi seni tanıdım salın Tyson'ı üzerine O bunu haketti Kolo ne bir şeytan ne de saf duru bir melekti döndü nevri evi revirdi örtte kumu kapa devri bende mi?sende mi? bu top kimde ki? dur bir dakika canım bin yıl önce benim oyun çağım geçti fakat yok ol istemeyiz ki bizi şah etti varlığın gülmekten kırıp geçirdi.
alıntıla
jaws07
| | | avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: SAGOPA KAJMER Paz Mart 09, 2008 11:24 pm | |
| KURDAN KOLLAR
Sagopa Kajmer
Sigaramın dumanını kıskan, Devran döner durur sabır an, Yok olmasan da saklan Utanmasanda arlan, Ve herzaman bulduğun en küçük ine saklan. Nerde çokluk orda haine tokluk,yalnız kal ve aklan !. Melek yanaklarımda,kelek kader ataklarında Ayak bataklıklarda. Ecel konaklarında elem elimi bırakmamakta. Dünüm yarınımı sorgulamakta. Bu yüzden kalem sayfanın şakaklarında.
İnsan Rabbın bebeği,hepsinin toplamı bir sürü Görmesekte başımızda bir çoban der-durur 'yürü' !. Hayat en yakın dostumdur,hep yanımda yürür. Birgün beni terk etse kemiklerim üzüntüden çürür. İnanç bir tarladır,hedefi olanların sürdüğü. Gülmek bir mükafattır,ağlayan gözlerin gördüğü. Ölüm bir karanlıktır,tüm ışıkların söndüğü. Madalyon 2 taraflıdır ,iyi ve kötünün böldüğü.
Bilgilerimiz sis.kaybolur batan güneş gibi. Akıl inzivaya çekilir,birgün terk edip gider bizi. Sevgi tutuklu bir kral,esaretten bezmiş meğer. Aşk bir mülteci,göçüp gider bilmez değer.
Feri kaçmış 2 göz,birbirine sarılmış iki titrek dudaktan ibaret suratım. Yardım çağır. Kurtarır bedeni elbet birileri ya Kürdan kollar ağırlığından ezilir dokunsalar ağlarım,ağrısı feryat Tahammülsüzüm Dindirir acını elbet bir melek ya
Mozole Mırach
huzur özür dilemeli bana uğramadığı her gün için gurur affetmeli ona sadık olamadım tek eksiğim belki buydu yazdıklarımı dinlenecek hale getiren zehri tatmak gerekir bazen bilki senin elinden. derdi anlamakmı yoksa bilmemekmi fayda yoksa tek bi şansın olsa fişini çekememekmi fayda nerde? zorda olsa irade sende hakim her bi hücreme kilit sinirlerimde kazılı nefretimle. yıldızlardan birine dokunabildim bu akşam kararsızım gizemli gecenin karanlığında o siyahıyla ansızın kör bakar o gözleri ve yolu uzundur besbelli. canı yanar acır teni kanı akar siler teri. bu kalbi tek kelepçe iki bilekte bir dilekce olsa çehre solgun çevre hezeyan devre hüsran hicran kovsa fobileri ve yoksa imkan elde git ileri. kurtarır bedeni elbet birileri ya.
alıntıla
jaws07
Sagopa Kajmer & Kolera - Bir Var Bir Yok Şarkı Sözleri
Nakarat: Birgün siyah renge sor hep karanlık içini yakar bembeyazdım kirlendim, taşlandım yuhlandım bittim birgün al sancımı çek gör!. Sinmiş içine kapanmış ağlar bir var bir yok bedenim, tercihimde hakkım yatar
Sagopa Verse: Gökyüzünden baktığımda insan karınca görünür yerden yükselince cüssen giderek küçülür bugün esen rüzgarlar zerrelerimi aldı benden uçurdu dün koca bir ağacın yaprakları havada raksa tutuldu mevsimler ve yapraklar arası daim savaş - barış var ölüm yahut yaşam var, suçlular ve merhumlar kimse birinin ruhunu (eline) geçiremez ilahtan başka insan parayla satın alma yoluna gider insanı, ya başka?. Bilmem neden diyologlarınız bu derece laçka Hiç ölmeyecekmiş gibi günü gün etmeniz saçma içinde olanı bilmeden, bilinmedin bir kutuyu açma!. Evine dönmeye çalışan tırtıl gibiyiz bizler tehükede tavsiye koleksiyoncusuyuz, güvenlerimiz engebede anılarımı düşünürken ben, yaralarımı hesapladım nefsimle yarış halindeyim, adımlarımı hızlandırdım önceden ferah, rahattım, üzüntüden zayıfladım birinin yaptığı yanlıştan ötürü ben ayıplandım iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinç tanesiyim çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım.
Kolera Verse: Metin ol, yağmur yağsa benim kafama düşer kor emeklerimiz ziyan ettin koş toz ol. üzme beni be ben en bahtı kara şanssızım geleceğime meraksızım, ben yalansızım ışıktan rahatsızım
Adm olsa marazi, doğru benim terazi, bitene deniz mazi. Kolo tek bacaklı yazı durma se de al bir shot, çok perişan gidişat şaklabanla doldu taştı camiam artık et berat
Deneme rapim edilmez alt oldu denedin ettin halt Critical mirettebat 1 dişi 2 irtibat, hergün değil senede bir içten güldüm bunu da bil, oldum bende yerle bir adım sözlerime kefil içerleri tekil değil, çuvalın ağzını iple boğ sen yaralı ben ölü hayli ağır bilanço bu hızla viraj alınmaz, kes gazını, çek elfo bir verse de atayım da ordan gel ve sen de rapime doy.
Öğüdüm ağır omuzlarımda inler durur habire mecburen yağtığım e işi yaptım şeytan şerrine bu ne yorgunluk dinlen kolo çek bir tabure Celaleddin der dışına o sızar ne varsa testide
alıntıla
jaws07
Sagopa Kajmer & Kolera - Ne Bilirsin Şarkı Sözü
Sago Verse: Sahte tüfeği kafama dayamış korkmamı bekliyosun Düşüncemin geldiği yere git!. Kendine yer kap!. Burası benim ilim yerim, kendimle ilgili sorunum varsa Bırak doktorum olan "Ben" Uğraşayım. Şeytan yoluna girişleri annem keserdi, giremezdim. Babam için cennet gerekli, ben hep bunu bildim. İçimdeki ateşle oynamaktan yanıyoriçim. Ve birgün memleketten 750 km ileri gittim. Yarın için bir defans taktiği bulmalıyım. Çok kişiyi öldürdüm, cestelerinde parmak izim yoktu. Soğukluk içimi ürpertti, damar kanım dondu. Bu yeniden başlamasından korktuğum kaçıncı sondu? Canım yandığında birkaç hafta bağırdım!. Fırçayı elime aldığımda ilkin anılarımı boyarım. Gelecek adına hiçbir hayali resme dökemez parmaklarım. İçimde iyiliklerimin dedikodusunu yapan şeytanlarım. Zaman akıp gittikçe gözlerim daha çok doluyor Vakit gider gelmez, işte bu canımı çok sakıyor Hata ve yanlışlarım çırılçıplak, o kadar utanç vericiki!. Benim böyle olmamam gerektirdi.
Kolera Verse:
Dik bir yokuş hayat, başında Azrailiyle bekleyen Azrail melekten korkma! O bir emri yerine getiren terbiyen ahdini hatırla, kıyametten önce bir kıyamet kopsa Allah'ım şükür sana, kavuş bana
her gün korkuyu tanıdığım ilk günüm Her dün sana yaklaştığım bir çözüm Sana yürüdüm, Hak sürüm sürüm Kalbim saklı kalmış bir cürüm.
Ey benim başımı alıp dostlara varan gönüllüm Sen her söyle yaptığıda bin parçaya bölündüm düşünmezmi kimse, kim kendini küçük düşürdü? küçüğüm çünkü kalbim büyüdükçe beden küçüldü
Estir yelleri, hüznün bitsin dertleri Sen dağıtmazsan gitmez acının küçük fertleri cümle cümle anlatmakla bitmez sabir halleri sanma tabiat ana, bunlar Rabbin kızgın selleri
Her gördüğünü hayra yorma, şükret yaz ayında donma buruk açık düştü kama, bomboş iş üstünde drurma vurana kadar kaçar turna, jarcanmalı zaman boyna kara hain girer koyna, söylediğine uyma
Bunu masal mı sandın? Etkilenmez ölüm bni inan hiç Beni inan hiç omzundaki yükleri sal dünya Yan gönül yan Kalpten düştü yaşama sevindim inan Sevindim inan kalpten düştü kıyım yakın artık Bunu oyun mu sandın? Hileni ancak kendine yedirirsin sen Yedirirsin, yedirirsin ye de bitir git artık Pes ettim mi sandın? Taarruzumun yönünü sen ne bilesin? Sen ne bilirsin neyi bildin ki, yönünü bileceksin? _________________ Onur.
alıntıla
jaws07
Sagopa Kajmer & Kolera - Malum Tahrip İzleri Şarkı Sözleri
[Sago Verse] Kaz kuyuları bul madeni, yaz medeni insanca halini Kağıdın bedenine. Nedeni ne olursa olsun, problemin kefeni beyninde bekler. Kalbine inen acı gülmekle geçer ilacını bulmalısın. Tacını takmalı, ağacını sulamalısın. bağcıklarını bağlamalı yola koyulmalısın. takriklerine aldanma şeytanın, irade muhafızına seslen emret!. tuhaf olan iktidarı aklında yok et!. servetin paha biçilmez kısmet. hasret üzerine bal katılmış acılıktır. kabuşmanın meselesi andır. kapım açıktır ardına kadar, ahım göğe varan mihmandır. yapılan gaftır. çok bilen yanılır, bok yiyen anırır tok ferd acıkır, hokkabaz yaratır kelimelerimin üzerine döktüğüm sos kulağına yapışır. Apışırsın!. Çat kaşlarını zaman gelince, diş göster iblise hadise ergeç çözüleceki mazide kalan sis bugüne iz bırakacak biz gömülecek, his denizinde kulaç at!. Yeri gelince bat!. Birisi hakeder, kimisi kahreder, birisi mahveder günleri Ez-geç kasveti !.
[Kolo Verse] Sıkıldım artık zaman aksak Kerem Aslı'ya dursun ihtiyacı yok kalbimin aşka, bu baş dödürüşten naz alırsan başka gel. adım esen, alış burda eser yer, rüzgarıma dayanamaz herkes der yeter, başı dumanlı her dağ beni mest ederken seni terkeder.
M.'i kurusun kalemi kanla dolsun yazar el bilmez kendini b.k. olsun, kendini kurutsun adam olamayan densiz, gerçek gizlensin adam olamayan densiz, şopar olsun düşmanı bana muzaffer kılmayan Rabbime hamd olsun çek silahını vursun, rapim inkar olsun 4 yol ağzında Rap pusulam olsun.
Dişimi kıracağım biriside haddini bilsin kirli ruhlarını mis gibi parfüm gizlesin sütyene katkı verilsin, gerçek gizlensin sahteleşsin kızaran her göz visinelensin ve de kızaran her yüz ödüllensin namlu kurşunu içsin,benden seksin
Kesince kalbi, dışarı taşan insan sürüsü sert söz yüzeylerini itinayla temizleyen, kem göz sahiplerini inleyen insan güdüsü lakin zalim haine tayin olan her narin ver yakayım bir tütün dişikişiklere fiş keser tribin, dolu mu tribün? Üstübüde tüter ün.
Mutluluk öldü açlıktani edildi malup yüzünde tahrip izleri malum dilim atik, anlattıklarım akik herkese bulunur talip herkese var bir sahip, sor O'na sıkışma bir bir gerçek kesit, çok basit ben buyum ruhum mücahit _________________ Onur.
alıntıla
jaws07
Sagopa Kajmer & Kolera - Gam Tozu Ve Dünyanın Ninnisi Şarkı Sözleri
[Sago Verse] Zaman geriye dönmemek üzere kapını çarpan umursamaz güvenim dört nala kaçan bir korkak, soğuk ısımı çalar. Donan yüzüm alevsiz yanar. Kulak rengim pancar Adımı anar lakırdılar. Ya Allah!. Garibin başını yaktılar, onlar apse oydular. Alnıma kabzeyi vurdular, güven evimi yaktılar, hatrın hasını çaldılar. Yemin olsun duyan kulaklar, dırdırlardan bıktılar. hain davran, devran aylak, kıvran ahmak, yürür kervan ürür it-köpek-çakal-salak-o !. evet musikim sanattır, dibini beceren attır. Sagopa stara addır. İnan bu ayaklara giderek azalır derman. Önümde melekten bozma şeytan, elinde soğuk tırpan güneş gözünü açana dek, karabasanla hırpalan kuma döer dağ olan, tedirgin keloğlan. talan, bahçe bağ olan, yalan dilimden firak olan. kalp bağımdan en güzel güldür yazık elimde solan rabbim Sago viran, kimi zaman yalnızlık yaman savursanda batıramayacak gemilerimi fırtınan
Nakarat: Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, nerelere gittin ben seni göremeden?
[Kolo Verse] İlkin sizi tanıştırayım bu sadık devem Gubar-ı Gam Öpeyim geçsin dizindeki yara dün girdiğimiz savaşta bir kaç bedevi saldırdı, mübarek oldu bana gazam hem beni korudu hem gönlümü sadık demem Gubar-ı Gam
Pejmürde etti bizi bu çöl en sadığı hilal çıktı uyku bastı yok mu çölün sığınağı devem ağam dedi uzan sırtım eğri ama dayan sensiz uyku bana haram anca senle manzaram
Gubar-ı Gam Esen'im dedi şurası akrep vadisi sözleri seni incitmesin muşhurdur onların iğnesi ağlamaktan kör olmuş onlar yüzünden çöl faresi iplik ol da süzül onan sen nur onlar zifiri
Vadiye vardık yol kesildi tırmandı Gubar'a elçisi kulağıma eğilip kulağın kepçe, dişin çarpık deli dedi kepçe olsa duyar kulak ve bu diş koparır iğneni yolum uzun gazla Gam bunlar zakkum meyvesi
Geçti aradan zaman sade duyan Rab ve Gam çölden çorak gönlüm aç bu hasretinle uyuyamam seni bulmak adına çabam, kumda grzip dolaşmam ben karanlık bir kasabayım sabrımın adı Gubar-ı Gam | |
| | | | SAGOPA KAJMER | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |