..:Bizim Forum:.. www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!! |
|
| GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
drakula Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 33 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Ptsi Mart 10, 2008 7:15 pm | |
| ne tartışıcam yah zorla batı kölesi olmak ısteyenlere ben bırsey dıyemem | |
| | | avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Ptsi Mart 10, 2008 8:37 pm | |
| son uyarı karşılık vermeyın !!! | |
| | | DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Salı Mart 11, 2008 12:12 am | |
| heyyyy beeee posta koymaya bak koçuuuumm
dövme resmi bulan koysun yaw buraya | |
| | | avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Salı Mart 11, 2008 12:12 am | |
| | |
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Salı Mart 11, 2008 8:08 pm | |
| | |
| | | _DJ_2_PAC_ Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 33 Ruh Haliniz : PSİKOPAT Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Çarş. Mart 19, 2008 11:32 pm | |
| eer bunlarla uraşamicaksanız benm tanıdıım hint kınasıyla dövme yapan 1 arkadaş war yenibağlarda oturanlar benimle irtibaata geçebilir :) ( tabii hala yapıyo mu bilmiorum geçen yaz kendine yapmıştı gözümün önünde ) | |
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Salı Mart 25, 2008 11:49 pm | |
| | |
| | | | GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|