| GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Cuma Mart 07, 2008 2:40 am | |
| GeçiCi DöVMe YaPıMI e YAz GeLiO ArTıKıN kısaca malzemeler
oksijen suyu hint kınası kürdan koltuk altı kremi aydınger kağıdı dövme deseni STABİLO KALEM ( HER KIRTASİYE DE VAR BELKİ EVİNİZDE DE VARDIR )
arkadaşlar saydıklarımı elde ettikten sonra ki hepsi basit şeyler zaten kolayca bulursunuz
hint kınasını küçük bi kapak gibi bir şeye 1 ve ya 2 çay kaşığı kadar koyun sonra oksijenli suyu üstüne dökün fakat karışımın ayarını çok iyi yapmanız gerekio gerçekten kalıcı ve gerçekten siyah bişey istiyosanız bu yaptığınız karışımı bir kaç kere yampmanız ve elinizin içine ve ya herhangi bi yerinize bi kaç kere deneyerek kıvamı bulmanız gerekecek
herhangi bi yerinize yaptığınız (az sulu ! karışımı evet az sulu olmalı KAHVE TELVESİ GİBİ OLCAK BU ÖNEMLİ ! ) deneme dövmenizi kuruyuncaya kadar evet sürdüğünüz dövme kuruycak yani onu çıkarmak için ufalaman bile yeterli olcak o derece kuruması lazım
evet deneme dövmeniz kurudu ve yıkadınız inş. ortaya gayet siyah manyak belli olan bişey çıkmıştır böyle olduysa tamam no problem
şimdi dövme desenemizin üzerine aydınger kağıdını koyarak üzerinden STABİLO KALEMLE geçiyosunuz (sadece etrafından geçin çizgilerin) hızlı bi şekilde tabi kurumuycak ! sonra koltuk altı kremini dövme yapıcağınız yere sürün ve üzerinden kalemle geçtiğiniz aydınger kağıdını bu kremi sürdüğünüz yere bastırın desenin çıkması lazım desen çıktıktan sonra yaptımız dövme karışımını desenlerin içine geçiyoruz dikkatli bir şekilde ve taşırmadan geçmeniz çok önemli
EVET MİLLET ŞİMDİ KEPSİNİ GEÇTİKTEN SONRA DÖVMENİZİN KURUMASINI BEKLEYİN VEEE BİTTİ geçmiş olsun
hem islami kurallar dahilinde hemde gayet belli olan şık bir dövme yapmış olduk herkese kolay gelsin !
anlatım bana aittir arkadaşlar emeğe saygı . | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Cuma Mart 07, 2008 3:29 pm | |
| ne geçicisi yaww kalıcısı kısmetse annemde izinde aldım ohh ohh :D: şimdilik sırtıma kanat sonra, bileklerime kedepçe daha düşüncemm fikri olan varsa :lütfen: yazsınnn | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Cuma Mart 07, 2008 3:59 pm | |
| soylebişey duşunurmusun | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Cuma Mart 07, 2008 4:04 pm | |
| gibi ama kanat istiyorum benn annemin dikenli tellere takılmış bi kalbi var aslında oda fena değil | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Cuma Mart 07, 2008 4:10 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Cuma Mart 07, 2008 4:11 pm | |
| hayır :agla: ama çok yakıda olucak | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) C.tesi Mart 08, 2008 12:12 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) C.tesi Mart 08, 2008 12:25 am | |
| olur bana annemin arkadaşı yapçakk | |
|
| |
drakula Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 33 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) C.tesi Mart 08, 2008 11:11 am | |
| :D senin kendıne dovme yaptırmana gerek yok ki önune gelen dovuor zaten senı:P | |
|
| |
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) C.tesi Mart 08, 2008 11:16 am | |
| | |
|
| |
drakula Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 33 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) C.tesi Mart 08, 2008 11:19 am | |
| kusura bakmayın ama ben dovme yaptıran ınsanın zekasında bir sorun ararım | |
|
| |
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) C.tesi Mart 08, 2008 11:23 am | |
| ii sen ara bulursun belki biz yaptırcas ersinle | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) C.tesi Mart 08, 2008 11:28 am | |
| beril senin anne çatlakmış galipe anladığım kadarıyla :hehe: | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) C.tesi Mart 08, 2008 11:31 am | |
| - ZaHaLaNi demiş ki:
- ii sen ara bulursun belki
biz yaptırcas ersinle aynen yaptıralım | |
|
| |
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) C.tesi Mart 08, 2008 11:42 am | |
| ewet aynen ona çekmişim bu konuda :hehe: o saçını maviyede boyattı ama bana izin vermioo | |
|
| |
drakula Yaratıcı Üye
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) C.tesi Mart 08, 2008 11:46 am | |
| dovme yaptırınca elıne ne gececek daha mı guzel olucaksın herkez sana bakınca elıne ne gecıcek ok saçmavücuduna yo yere ezıyet cektırmekten öte birsey değil bu | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) C.tesi Mart 08, 2008 11:50 am | |
| - ZaHaLaNi demiş ki:
- ewet aynen ona çekmişim bu konuda :hehe:
o saçını maviyede boyattı ama bana izin vermioo hadi yaa lise bittikten sonra ben saçlarımı mavi ve yeşil karışık boyatmayı düşünüyorum okul varken zor biraz zaten :hehe: | |
|
| |
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) C.tesi Mart 08, 2008 11:54 am | |
| katılmıyorum herkes bana baksın diye yaptırdığım bişi değil ayrıca acı çekmek iyidir | |
|
| |
drakula Yaratıcı Üye
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) C.tesi Mart 08, 2008 11:59 am | |
| :D madem acı çekmeyü sevıon gel bana ben bulurum sana acı cektırecek bırseyler | |
|
| |
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) C.tesi Mart 08, 2008 12:04 pm | |
| gerek yok ben kendi acımı kendime çektiririm | |
|
| |
drakula Yaratıcı Üye
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) C.tesi Mart 08, 2008 12:19 pm | |
| valla bence bir işi yaparken neden dıye sorun kendınıze annenız babanız yapıyo dıye bir ışı kendınız de yapmak zorunda değilsınız hayatta önemlı olan farklı olmaktır ama en önemlısı bır tek senın farkının olmasıdır senın dovme yaptırman sana farklılık kazandırmaz sadece bazı ınsanınların gözünde değerının düşmesıne neden olur çnükü içinde bulunduğumuz toplum karşısındakı ınsanın açığını aramak için hazır sağcısı solcusunun solcusu sağcının açığını arıor onu yerın dıbıne sokmak ıcın fırsat kolluyor sonrada toplumda çatışmalar cıkıyor bence bir işi yaparken sadece kendı açınızla değil herkezın açısıyla bakın olaya neyse cok konustum ben kım kendıne ne yaptırıyorsa yaptırsın:D | |
|
| |
CariBBeaN_PirateS Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 34 Yer : bursa İş / Hobiler : müzik spor Ruh Haliniz : piskopat Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SON DUROCK KARA TOPROCK Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Paz Mart 09, 2008 8:28 pm | |
| amma tartıştınız isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz şahsen bende yaptırcam bu zevk meselesi | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Paz Mart 09, 2008 8:50 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Paz Mart 09, 2008 11:25 pm | |
| o karışmasa bişeye olmaz zaten | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) Paz Mart 09, 2008 11:28 pm | |
| aynen karşımayın
tartışmaya yaratmayalım lütfen | |
|
| |
| GeçiCi DöVMe YaPıMI,YAz GeLDi ArTıKıN :) | |
|