avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: SONSUZA DEK Çarş. Ara. 05, 2007 7:05 pm | |
| SONSUZA DEK
Yürüyorum uzun, boş kaldırımları Sol yanım ıssız, sol elim soğuk Bakıyorum ayışığında yıldızlara Yıldızlar yalnız değil, ama yıldızlar soğuk
Dalıyorum sonra uzun uzun Düşünüyorum hayalini, gülümsemeni Keşke, keşke diyorum; gözyaşlarımla Yanımda olsan, sarılsam, öpebilsem seni
İnanırmısın? Sevmedim kimseyi senden önce Hiç vurmadı dalgalar ıssız sahilime Kapıldım hiç düşünmeden akıntıya gönlümce Dokununca bakışların yüreğimin derinliklerine
Rivayet değil bu, yalan da değil, bir gerçek Heyecanlandırıyor bu aşkta, beni gelecek Mutluluk bize kadehlerce şarap içirtecek Bu sevgin bende, sonsuza dek sürecek… | |
|
Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: SONSUZA DEK C.tesi Ocak 19, 2008 3:43 pm | |
| | |
|
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: SONSUZA DEK C.tesi Ocak 19, 2008 3:45 pm | |
| | |
|