..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

yar.yarim,yarım,yarınım

2 posters
YazarMesaj
avrupali_
Banned!!!
Banned!!!
avrupali_

Erkek
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar

yar.yarim,yarım,yarınım Empty
MesajKonu: yar.yarim,yarım,yarınım   yar.yarim,yarım,yarınım Icon_minitimePerş. Ocak 24, 2008 10:35 pm

Yar,yarim,yarım,yarınım...

Ne sihirli sözcüklerdir bunlar.Söylerken bile kelimelerin o içsel şiiri basımı döndürür. Bir tamamlanmayı hissettirir. Yarimdir o yarınımdır. Uyandıgımda ilk gördüğüm ve bana dünyaya güvenle bakmayı hissettirendir.Sagrısında saha kalktıgım tayım,kokladıgımda basımı döndüren gülüm,agzımı sapırdatarak damaklarımla dilim arasında sıkıstırıp bastırdıgım aşımdır.
İnsan baska nasıl anlatır ki?

Yar,yar...

Ensesinden,öperken titreyen içimdir.ellerinde, buharlastıgım atestir.
Babam,kadar akıllı olandır.Endişelerimi yok eden, dünyaya meydan okuma cesaretini bana veren yarimdir.O olmassa ne yaparım dedigim
Ve hemen aklımdan sildigim korkumdur

Kiymetlimdir...

Kalabalık içinde göz ucuyla izledigim gururumdur.Endamına hayran hayran baktıgım kendimi alamadıgım ve ona doyamadıgım yarimdir.

Yarınım...

Konusurken,sesindeki tonlamaya, kelimelerindeki vurguya kapılıp özledigim..
O, ondan binlerce dogurmak, üretmek istedigim yarim,erim,kocamdır.

Benim yarınımdır
Yarimdir.
Yarımdır...
Her seyimdir....

seninle bu siteden hep yazdık askımızı ,sıkıntılarımızı,kırgınlıklarımızı,bazen agladık ,bazen güldük.hatta nişan ilanımızı ve evlilik tarihimizi yayınladık.şimdi 1. yılımızı kutluyoruz.ve herzaman ki gibi burdan ilan ediyorum.seni seviyorum benimle evlendigin için kocam oldugun için beni sevdiğin için.nice uzun senelere askım...karın..
redyellow_
MaTRaX Üye
MaTRaX Üye
redyellow_

Kadın
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz

yar.yarim,yarım,yarınım Empty
MesajKonu: Geri: yar.yarim,yarım,yarınım   yar.yarim,yarım,yarınım Icon_minitimeCuma Ocak 25, 2008 11:05 pm

cok gzl

yar.yarim,yarım,yarınım
1 sayfadaki 1 sayfası