| Her kez kendini tanıtsın ... | |
|
+14Qui KoPuKRoCKeR tektonikdance_ mypc sewgi theROCKula Hhabibe BurBeyaZ drakula EzGii DeathWish airbase 992 avrupali_ 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Salı Ara. 18, 2007 8:51 pm | |
| iyiki geldin tekrar hoşgeldın | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Çarş. Ara. 19, 2007 4:12 pm | |
| bende smaylee arkadaşlar kısaca smaylee derler (uzuncası çağlar :hmmguzel: :): :kırp: ) 15 - 16 Yıllık...Lise öyrenjisi 10 - B ye gdiyor arkadaşlara başaRıLaR diLeRiM |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Çarş. Ara. 19, 2007 5:07 pm | |
| osmangazi lisesi 11-f sınıfından bir adet şükran ee nbrsinizz :): | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Çarş. Ara. 19, 2007 9:32 pm | |
| | |
|
| |
tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Paz Ara. 23, 2007 8:19 pm | |
| hoşgeldınız bnde hoş geldım | |
|
| |
KoPuKRoCKeR Geçerken Uğramış
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 34 Yer : brsa İş / Hobiler : öğrenci Ruh Haliniz : %+deNgEsizZ+% Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... C.tesi Ocak 05, 2008 5:30 pm | |
| selam gençlik osmangazidn rüya bnde | |
|
| |
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Paz Ocak 06, 2008 12:24 am | |
| herkes 16 17 yıllık :) alın size benden bi 18 yıllık emir az geldiyse sınıfta 20 21 de var :D | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Paz Ocak 06, 2008 2:28 pm | |
| :) hoşgeldin rüyaamm ve de emir sonunda eski siteden elemanlar gelmeye başladı yani | |
|
| |
KoPuKRoCKeR Geçerken Uğramış
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 34 Yer : brsa İş / Hobiler : öğrenci Ruh Haliniz : %+deNgEsizZ+% Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Paz Ocak 06, 2008 3:10 pm | |
| - ZaHaLaNi demiş ki:
- :) hoşgeldin rüyaamm ve de emir
sonunda eski siteden elemanlar gelmeye başladı yani hoşbulduk yafrumm=) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Paz Ocak 06, 2008 5:48 pm | |
| - ZaHaLaNi demiş ki:
sonunda eski siteden elemanlar gelmeye başladı yani bu günlerden sonra görüntüm kalır benim gelsemde haftada 1 felan artık çalışmak lazım öss pc başında kazanılmıyo | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Ptsi Ocak 07, 2008 10:35 pm | |
| - Kurinkishi demiş ki:
- ZaHaLaNi demiş ki:
sonunda eski siteden elemanlar gelmeye başladı yani bu günlerden sonra görüntüm kalır benim gelsemde haftada 1 felan artık çalışmak lazım öss pc başında kazanılmıyo inanmıyorum emir sen ve ders çalışmak :şokk: bütün gün kolidorda kovalamaca oynayan sen değilmisin ya :hahaha: | |
|
| |
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Salı Ocak 08, 2008 9:25 pm | |
| o kadar ders çalıştıktan sonra az bile yaptıklarımız .. Allahtan geçen sene pek tanımıyodunuz bu seneki halimiz geçene senenin yanında devede pire kalır :D | |
|
| |
tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Cuma Ocak 11, 2008 11:54 pm | |
| yenı gelen arkadaşlar hoşgeldiniz | |
|
| |
ilker_ Site Sticker
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 31 Yer : coşkun öz A.T.L İş / Hobiler : elektrik eleoktronik Ruh Haliniz : SUPER ÖTESİİİİ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Çarş. Ocak 23, 2008 12:23 pm | |
| ben ilker coşkun öz de okuyorum | |
|
| |
Y@vUz -!- BuRaK ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 98 Yaş : 32 Yer : G Ü Z E L Y A L I İş / Hobiler : tophane eml kalıp bölümü tasarımcısı... Ruh Haliniz : çılgın, deli, dediğni yapan bir kişilik :) Bu Kullanıcının Özlü Sözü : güzelyalı gençlik Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/08
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... C.tesi Şub. 23, 2008 11:38 pm | |
| herkese selam ben tophane 11 mg kalıp tanışmak isteyenler mesaj atabilirsimiz.... | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Salı Şub. 26, 2008 2:38 am | |
| - 16 kalıp 8255 demiş ki:
- herkese selam ben tophane 11 mg kalıp tanışmak isteyenler mesaj atabilirsimiz....
Hoş Geldin CNM | |
|
| |
CariBBeaN_PirateS Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 34 Yer : bursa İş / Hobiler : müzik spor Ruh Haliniz : piskopat Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SON DUROCK KARA TOPROCK Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Paz Mart 09, 2008 5:07 pm | |
| selamlar ben osmangazi 11-e den burhan | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Paz Mart 09, 2008 5:11 pm | |
| | |
|
| |
Mustang008 Hayalet Üye
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 33 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 06/12/07
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Çarş. Mart 12, 2008 9:59 pm | |
| Ümit kanka ben geldim adım Hasan soyad YOLSEVER Okul : İ.M.KâBe gürsu Anadolu Lisesi kıyak lise de mi | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: Her kez kendini tanıtsın ... Çarş. Mart 12, 2008 10:11 pm | |
| | |
|
| |
| Her kez kendini tanıtsın ... | |
|