mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: aşk mı acaba Perş. Ocak 24, 2008 10:11 am | |
| aşk onu bulamıycağından emin olduğun halde yollara düşmektir aşk o mutlu olsun diye köşe bucak kaçmaktır ondan için yanarken aşk hergece düşünde onunla buluşurken gün ışıdığında onu yok saymaktır aşk geceleri yıldızlarla gözyaşlarının konuşması ama gündüzleri gülen bir maskedir aşk bir hikayede bile onu bulmak tekrar ve tekrar yaşaybilmek ezberleyene kadar okumaktır aşkbelkide hiç biri değildir aşk sandığım şey biten bir sevdanın ardından bakmak ve umutsuzca ona bağlanmaktır
arkadşlar saçmalmış olabilirim kusuruma bakmazsınız artık | |
|
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: aşk mı acaba Perş. Ocak 24, 2008 2:07 pm | |
| | |
|
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: aşk mı acaba C.tesi Mart 15, 2008 4:21 pm | |
| ne sacmalamasi cok anlamli ve cok gzlll | |
|