Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Gördünmü Perş. Ocak 24, 2008 12:44 am | |
| Kalbinde bir anı gibi kalacak Ölsem bile yalnız benim olacak Kaderine kara yazı yazacak Sevgiliyi arıyorum gördün mü
Ah edince benim gibi yanacak Öl denince benden önce ölecek Benim için her şeyini verecek Sevgiliyi arıyorum gördün mü
Acıda kederde benle olacak Kalbinde sadece beni bulacak Gülünce yüzünde güller olacak Sevgiliyi arıyorum gördün mü | |
|
Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Gördünmü Salı Ocak 29, 2008 12:18 am | |
| | |
|
tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Gördünmü Salı Ocak 29, 2008 1:41 pm | |
| ellerine saglık ... | |
|
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Gördünmü C.tesi Mart 15, 2008 4:10 pm | |
| keske oyle biri olsa yok ama....siirrr suppperrr.. | |
|