Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Ölüm böyle birşey olmalı Perş. Ocak 24, 2008 12:20 am | |
| Yağmurlu günleri bekledim Karanlık günleri rüzgarlı günleri
Bir sabah uyandım işte İlaçları içtim kediyi sevdim Çekmeceleri açtım karıştırdım Eski fotoğraflara tek tek baktım Bir resimde annem babam ben Babam nasılsa bir traktörün üstünde
Hava giderek karardı. Rüzgar Şiddetini arttırdı. Kedim daha da bana sokuldu. Bir şeyler anlamak için durmadan gözlerime baktı
Çekmecelerde geçmişimi arıyordum Oysa hep ölüm çıkıyordu karşıma Ne olacaktı bu kitaplara Fosillere şişelere deniz kabuklarına Teneke kutulara gelin tellerine Şu eski daktiloya bitmemiş şiirlere Afişlere eski paralara pullara Şeytan uçurtmalarına kuru çiçeklere Havari resimlerine ne olacak
Işıklar birden sönmeliydi Ölüm böyle olurdu işte birdenbire Sonra doktor gelirdi. Kediyi üstümden Alırlar çenemi bağlarlardı Telefonlar ziller hep çalardı Komşular doluşurdu odalara Sonra teneşir musalla taşı mezarlık Sonra kurtlar kuşlar böcekler Ve Emir yoktu artık
Ölüm böyle birşey olmalı | |
|