| 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... Çarş. Ocak 16, 2008 3:26 pm | |
| 4rkadaşlar aşk acısı cekenler buraya :( :Uykulu: | |
|
| |
tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... Çarş. Ocak 16, 2008 6:11 pm | |
| aşk güzeldir ama yaşaya bilene | |
|
| |
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... Çarş. Ocak 16, 2008 6:12 pm | |
| karşındaki onu yaşatmasını bilmedikten sonra sen ne kadar yaşayabilirsinki.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... C.tesi Ocak 19, 2008 3:42 pm | |
| ainn yha hele karşındaki odun ve ötesiyse vede değer bilmezin tekiyse salla gitsin aşkmış peehhh :S: :O: | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... C.tesi Ocak 19, 2008 3:43 pm | |
| o bir zamanlardı baya oldu şimdi sadece o acı şiirlere yansıyo hatta orda bile kalmadı artık ben yazlılığa aşığım yaa :S: :haha: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... C.tesi Ocak 19, 2008 3:50 pm | |
| aşk acısını bi zaman sonra geçicek bi yara gibi düşünürsek yaranın izi kalır elbet ama bi süre sonra orda olduğunu bile unutursun.unutmasan bile acısı geçer sadece o izle yaşamaya alışırsın buda benim fikrim | |
|
| |
| Konu: Geri: 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... C.tesi Ocak 19, 2008 4:12 pm | |
| bnc gayet haklısın... :((: | |
|
| |
| Konu: Geri: 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... C.tesi Ocak 19, 2008 4:13 pm | |
| herşey geçer alışırsın hayat buuu herşey mükemmle rolsa tadı çıkmazki :): | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... Salı Ocak 22, 2008 3:52 pm | |
| hayat ve aşk yaşamayı bilene güzeldir .. karşındaki yaşatabiliyorsa tabi | |
|
| |
EzGii Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 32 Yer : mudaNya İş / Hobiler : öğrenciyim galiba Ruh Haliniz : deLii Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... Çarş. Ocak 23, 2008 7:28 pm | |
| sana katılıyorumm ama aşk kötü bişi bea :S: | |
|
| |
| Konu: Geri: 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... Çarş. Ocak 23, 2008 8:39 pm | |
| - EzGii demiş ki:
- sana katılıyorumm ama aşk kötü bişi bea :S:
neden kötü olsunki .. sadece bu devirde çıkma düşüncesi genelde sevgi deilde ihtiyaç gibi bişey belkide ondandır .. unutma yaşamayı ve yaşatmasını bilene herşey güzeldir :): | |
|
| |
| Konu: Geri: 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... Perş. Ocak 24, 2008 9:56 am | |
| yaşatabilmek ve yaşamak içinde sevmek ve karşındaki tarafından sevilmek lazım sevmeden çıkmak olmuyo eğer karşındakide seni sevmiyosa anlıyosun yani anlşılıyo mutlaka bakışlarından sana karşı yaklaşımından | |
|
| |
| Konu: Geri: 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... Perş. Ocak 24, 2008 2:11 pm | |
| karşındaki sana bu mutluluğu yaşatabiliosa zaten seni seviyo demektir .. içi boş olan biri o mutluluğu yaşatmayı bırak ne olduğunu bilmez bile | |
|
| |
| Konu: Geri: 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... Perş. Ocak 24, 2008 2:29 pm | |
| bende onu söylüyorum zaten sevilmediğini hissediyosun karşındaki hissetiriyo bunu | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... C.tesi Mart 15, 2008 4:19 pm | |
| gercekten asik olduysan ve unutmaya mahkumsan.unuttum desende unutamazsin...ask karsiliklisa gzl dir karsiliksiz ask acidan baska bisi vermez... karsilikli sandigin ask karsiliksiz cikarsa vay haline.... | |
|
| |
| 4şk 4cısı Ç3k3nl3RRrr.... | |
|