Ünlü sanatçı Ferhat Göçer eşinden boşandı
İSTANBUL (İHA) - "Cennet" şarkısıyla ünlenen sanatçı Ferhat Göçer, 7 yıllık eşi Ayla Göksel Göçer'den anlaşmalı olarak boşandı. Üçüncü eşi Ayla Göksel Göçer ile tek celsede boşanan Ferhat Göçer, adliye çıkışı basın mensuplarının boşanma hakkındaki sorularına kaçamak yanıtlar verdi.
Magazin gündeminden bir türlü düşmeyen sanatçı Ferhat Göçer, Kadıköy 3. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada üçüncü eşi olan Ayla Göksel Göçer ile bugün anlaşmalı olarak boşandı. Tarafların hazır bulunduğu duruşmada boşanma nedeni olarak ikili arasındaki evlilik temelinin sarsıldığı, fikren ve ruhen farklılıklar bulunduğu ve şiddetli geçimsizlik olduğu gösterildi. Hakim, çiftin boşanmasına hükmederken, çocukları Can'ın vekaleti ise anne Ayla Göksel Göçer'e verildi.
Boşanma kararının ardından adliyeden çıkan sanatçı Ferhat Göçer ise basın mensuplarının boşanma ile ilgili sorularına kaçamak cevaplar verdi. Basın mensuplarının ısrarı üzerine yağmur altında soruları yanıtlayan Ferhat Göçer, adliyeye geliş nedenini, "Benim dayım hakim. Kendisini ziyarete geldim. Son dönemlerde magazinle ilgili sıkıntılar var, bunları nasıl aşabiliriz diye fikir aldım" diye açıkladı. Ünlü sanatçı, boşanma ile ilgili soruya ise, yine kaçamak cevap vererek, "Öyle bir süreçte olduğumuz doğru. Gerekli açıklamaları daha sonra yapacağız. Zor bir süreç. Bunu insanları kırmadan incitmeden yapmak gerekiyor" diye yanıt verdi.
Göçer, resmen boşanmış olmalarına rağmen basın mensuplarına boşandıklarını söylemekten ısrarla kaçınırken, "Eşimle daha sağlıklı bir şekilde konuşacağız. Ayla'nın fikirlerine danışmadan açıklama yapmam doğru olmaz. Aramızda bir problem yok. Önemli olan eşimi incitmeden, üzmeden bu işi yapmak" şeklinde konuştu.
Ferhat Göçer, boşanma sebebi olarak da "Çok zor bir dünyanın içinde yaşıyorum. Onun da belli bir kariyeri var. Sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz, onun bu kararına saygı duymak zorundayım" açıklamasında bulundu. Boşanmanın ardından eşinin ağlayarak adliyeyi terk ettiği öğrenilirken, Ferhat Göçer ise eşinin adliyeye gelmediğini söyledi.
Aynı zamanda bir doktor olan Ferhat Göçer, görevi ihmal ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılmasıyla konusunda, önce soruşturmalarla ilgili olarak "Çoğu tamamlandı" diye cevap verdi, konuşmasının devamında ise "Öyle bir soruşturma da yok. Böyle bir şey olsa görevimin başında olmazdım. Halen Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanı olarak görev yapıyorum. Öyle bir soruşturma yok" diye konuştu.
Kaset çalışmaları ile ilgili "Yeni albüm çalışmaları var. Sezen Aksu ve sürpriz birkaç kişinin parçaları var, onlarla uğraşıyorum. Olabildiğince işimi yapmaya çalışıyorum" diyen Göçer, son günlerde gündeme oturan "Kalp Kalbe Karşı" parçasıyla ilgili olarak da "Aslı ile birlikte düet yaptığımız bir şarkı" ifadelerini kullandı.