Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: kıslar ndn sevgilim yok die yakarır? :D Salı Ocak 15, 2008 9:13 pm | |
| | |
|
Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: kıslar ndn sevgilim yok die yakarır? :D Salı Ocak 15, 2008 9:19 pm | |
| Bi kere sevgilim yoKKkk..! die haykırmayın çnk beynınısde onu yane olmadıgını canlardıdıgınısda olmaSSss.. eger varmıs gıbı davranırsanıs vede ole hayal edersenıs emın olun düşüncelerınıs somutlasıcaktır cnnNNnnlarıMMmm... :D: | |
|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: kıslar ndn sevgilim yok die yakarır? :D Cuma Ocak 18, 2008 4:55 pm | |
| cunku hep daha iyisini isterler vede corap degiştırıyo gıbı erkek degiştırıler genelde öylesine cıkarlar | |
|
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: kıslar ndn sevgilim yok die yakarır? :D Cuma Ocak 18, 2008 5:06 pm | |
| can sıkıntısından diycek bişey bulamadığıdan olabilir :D: hı bide asi senin dediğin şey psikolojiikaçıdan tehlikeli yaaff kızcagızlar kafayı sıyırıp hayali bir şahsa aşık olmasınlar :haha: (ne senaryo yazdım be öhhh yani) :haha: | |
|
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: kıslar ndn sevgilim yok die yakarır? :D Cuma Ocak 18, 2008 5:14 pm | |
| hiç bi zaman istediklerini bulamazlar illa bi yeri eksik çıkar .. kızlar içinde herşey dört dörtlük olmak zorunda olduğu için hemen ayrılırlar ve sevgilim yuoook .. ! :) her zamanki muhabbetlerden biri ..
aslında düşündümde ben hepsine yeterim :hmmguzel: | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: kıslar ndn sevgilim yok die yakarır? :D Ptsi Ocak 28, 2008 7:12 pm | |
| em!R abi sen yetersin korkma :): |
|
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: kıslar ndn sevgilim yok die yakarır? :D Salı Nis. 01, 2008 9:26 am | |
| oyle yaparlar cunku kendilerini yalniz hissetmeye baslarlar.etrafindakileri kiskanirlar..ama ben ole dusunmuyom..sevgilinmi var derdin var..yalnizlik gibisi yok kafani dinlion sevgili kafa agrisi sadece..Nerde?Kiminle?napio? diye dusunmektense yalniz ol kendini dusun...>!!! | |
|