Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: yazılılarda en ii kopya çekmek için oturulan yer..... Salı Ocak 15, 2008 9:04 pm | |
| | |
|
Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: yazılılarda en ii kopya çekmek için oturulan yer..... Salı Ocak 15, 2008 9:07 pm | |
| beyler yazılılarda kopya çekmek istiosanıs hepiniz en ön sıralara :lütfen: çnk hiç bi hoca en öndeki çocuğun naptıqına bakmıo ''Nede olsa önde benden korkar bakamaSSss... '' die düşündükleri için :hmmguzel: | |
|
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: yazılılarda en ii kopya çekmek için oturulan yer..... Perş. Ocak 24, 2008 2:36 pm | |
| valla şimdi ben yeni bi yöntem duydum her zamanki gibi minik kağıtlara notu yazıyoruz ondan sonra kazağımızın kolunun içine koyuyoruz tabi belli bi düzen ve sırayla koylaıyızki bakarken hocaya çaktırmayalım ve zorluk çekmeyelim :hmmguzel: :haha: | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yazılılarda en ii kopya çekmek için oturulan yer..... Salı Ocak 29, 2008 10:44 am | |
| inek diye tabir ettiğimiz çalışkan bi öğrencinin arkası |
|
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: yazılılarda en ii kopya çekmek için oturulan yer..... Salı Nis. 01, 2008 9:17 am | |
| bende ortalarda biyerler hertaraftan bakma acin var.. gerci ben nereye oturursam oturuyim benim icin kopya cekmek problem degil..:D | |
|