Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
Konu: uzun boylu olmanın dezavantajları ! Çarş. Ocak 09, 2008 1:58 pm
yaşım 17. 1,86 boyundayım. tabii bazı sıkıntılar yaşıyorum minibüste iki büklüm olma, araba sürersem ayaklarımda sığmama gömleklerin kollarının kısa kalması kafayı sağa sola çarpmak gibi, uzun boylu arkadaşlardan cvplar beklerim...
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
Konu: Geri: uzun boylu olmanın dezavantajları ! Çarş. Ocak 09, 2008 5:48 pm
aynı derdi yaşıyoruz .. ben en başta sıraya sığmıyorum hem bende kiloda var toplu bi vücut olunca baya bi hayvansı oluyo :)
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
Konu: Geri: uzun boylu olmanın dezavantajları ! Çarş. Ocak 09, 2008 6:05 pm
spor yapmanı öneririm
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07