..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

...yalnizliktan Korkuyorum...

2 posters
YazarMesaj
avrupali_
Banned!!!
Banned!!!
avrupali_

Erkek
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar

...yalnizliktan Korkuyorum... Empty
MesajKonu: ...yalnizliktan Korkuyorum...   ...yalnizliktan Korkuyorum... Icon_minitimeSalı Ocak 08, 2008 10:08 pm

...yalnizliktan Korkuyorum... Lonelinessbylv2004wm6zz9

Sahte gülümsemelerle dolu bir günün sabahında yine merhaba dedim hayatıma .. Öyle zordu ki zorla gülümsemek.. Yokluğundan daha da zor geliyordu artık yaşamak. Hayatın anlamı ufacık bir gülümsemeymiş meğer .. Geçte olsa anlıyorum seni ne kadar kırdığımı . . Sahte hayallere dalıyorum /her zaman yaptığım gibi/ olur olmaz şeylere kızıyorum, bağırıyorum, çağırıyorum . . Her yer 'sen' kokuyor. Kadehimde bitmiş şarabımda bir 'sen' , rüyalarımı kâbusa çeviren bir 'sen' , sokakta herhangi bir bankta bir 'sen' , elimde küllenmiş sigaramda bir 'sen' . .

Seninle her günüm,sabahım.. Öylece özlüyorum seni. Dibe vurmuş hayallerim,ümitlerim. . Sevgi namına ne varsa yok olmuş bu bedende ! Yok etmişsin .. Yada ben yok etmişim ..

Öylesine aklıma geliyorsun herhangi bir günün saatinde .. Sen gideli çok şey değişti bu bedende.. Hangi yana baksam aynı suret.. Hangi yana baksam o koku.. Hangi yana baksam ayrı bir özlem. .
Gibilerle yaşıyorum hayatımı.. Onun gibi, bunun gibi, şunun gibi.. Öyle olsa böyle olur.Şöyle olsa böyle olur. İki geri bi ileri yaşıyorum hayatımı. Kendimi sorun olarak görmüyorum, seni de. . Ayrı bir tat var bilmem anlatabilir miyim?! Ayrı bir özlem var kelimelere dökmek imkansız. Ayrı bir mutluluk var içimde bir yerlerde gitmeyen ..
Benim olsun isterim ağzından çıkan iki çift söz! Sevgi dileniyorum hayattan resmen.
Benim olsun isterim o küçücük, yumuşacık ellerin.. Sevginle ısıtsın yüreğim.

Hayaller aleminde yaşamaktan gerçekleri kaçırmışım hayatım boyunca! Hep hayal olarak görmüşüm seni,onu .. Hayatın gerçek kesitlerinden bi haber kalmışım. Odama kapanmış, yalnız senin olmayı hayal etmişim ömrüm boyunca.. Kelimelerimi sıkıp, kalemimden dökmüşüm iki damla yaş. . . Ve özlem kokan yarınlara uyuyakalmışım...İçimin tüm kırıntılarını bir kenara bıraktım,tam şimdi..Düşünmemiş,hayal etmemiş kabul ediyorum kendimi..Bir daha hiç uyanmayacak,masumca uyuyan bir bebek gibi.. Ölsem,mezarım küçücük olacak,üzerime attığınız güller solacak..Kendimi ziyan hissediyorum..

İtiraf etmeliyim,sarı rengi sevmiyorum! Mavinin derinliğine hiç uymuyor sarı,ve ne için yanyanalar bilmiyorum..Anlayamıyorum,benim rengim ne? Kendimi siyah beyaz bir film gibi hissediyorum.. Tüm bildiklerimi,hiç öğrenilmemiş kabul ediyorum şimdi.. Hayata baştan başlıyorum,ve kendime sonu olmayan bir yol çiziyorum! Zamanı olmasın doğduğum günün..Önemi yok..Ölümüm zamanlı olsun,bir tek bunu istiyorum.. Ben öldüğümde kimse ağlamasın diye dualar ediyorum..

Aşk denen eğlenceli hayal kırıklıkları bütününe gelince.. Aşık olmayı istemiyorum.. Çünkü aşk,çarpanlara ayırmaktan öte bir kavram..Aşk,sevgileri ayrıştırmak oluyor,öğrendiğim formüller yetmiyor aşık olmaya.. Olduğum yerde kalıyorum..Aşk bana hiç mi hiç yakışmıyor,biliyorum..

Benim yalnızlıktan yapılmış küçük bir kalbim var..Ben orada kalıyorum.. Ziyaretçim olmuyor,ve bundan memnunum aslında.. Her yerde biraz kendimden bırakıyorum..

Günüm gece olduğunda ise;

Alıyorum elime kalemi,
Ve tüm yalnızlığımı
Delicesine YALANLIYORUM!!
Aşk istiyorum,AŞK!!
Yalnızlıktan korkuyorum,anlıyor musun?

Ben geceleri hep yalan söylüyorum..
Ve bu gece,
Seni hiç mi hiç sevmiyorum..

Yalnızlıktan korkuyorum

...yalnizliktan Korkuyorum... Heawenly0sywl8
Dußl_4si
BizimForum'cuya Yakın
BizimForum'cuya Yakın
Dußl_4si

Kadın
Yer : ßurs4
İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!!
Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez
Ruh Hali : ...yalnizliktan Korkuyorum... Dagini10
Hangi Takımlısınız : ...yalnizliktan Korkuyorum... 3cfc6cbe9b5f994873e98f5d8805462f

...yalnizliktan Korkuyorum... Empty
MesajKonu: Geri: ...yalnizliktan Korkuyorum...   ...yalnizliktan Korkuyorum... Icon_minitimeC.tesi Ocak 19, 2008 4:04 pm

eline sağlık ... tşk...
http://www.bizim.forumotion.com

...yalnizliktan Korkuyorum...
1 sayfadaki 1 sayfası