tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Kizlarla Muhabbet Nasil Kurulur ??nasil Etkİleyİcİ KonuŞulur Çarş. Ara. 26, 2007 12:52 pm | |
| DOSTLARIM MİSAL YENİ TANŞTIĞINIZ KIZLA NASIL MUHABBET KURARSINIZ ?
BU BENİM EN BYÜK SORUNUM KARİZMA TİP FULL ÇEKİYOR AMA GİDİP KIZIN YANINA KONUŞAMIYORUM DİLİM TUTULUYOR AKLIMA SÖYLİCEK BİRŞEY GELMİYOR...MİLLET ÇATIR ÇATIR KONUŞUYOR KÜPLERE BİNİYORUM
BİLENLER YAZSIN | |
|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Kizlarla Muhabbet Nasil Kurulur ??nasil Etkİleyİcİ KonuŞulur Çarş. Ara. 26, 2007 12:55 pm | |
| Bir Kaç Espiri Yapın 2-3 Kere Güldüyse Ne Güzel Gözlerin Var Güldükçe DahaDa Güzelleşiyorlar K-Teşşekkür Ederim (Büyük İhtimalle Böyle Der) E-Asıl Ben Teşekkür Ederim Güzel Gözlerinde Beni Mahrum Etmediğin İçin K-(Genellikle Gülümser) E-Çok Tatlısın Seni Görünce Bi Farklı Kıvılcımlanma Oldu..... Falan Felan Devam Edin Bende Hep Tuttu Yediler Bu Zamana Kadar.Sizi Teemin Ederim Espiri Çok Önemlidir Çünki Kızlar Gözlerinde Bahsedilmesinden Çok Hoşlanır Ve Göz Konusuna Girmenin En Basit Yolu Espiridi E Hadi Bukar Tiyom Da Olsun Kolay Gelsin... | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kizlarla Muhabbet Nasil Kurulur ??nasil Etkİleyİcİ KonuŞulur Çarş. Ara. 26, 2007 12:56 pm | |
| ilk önce kalem silgi uç fln istersin sora yakınlaşma :hll: |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kizlarla Muhabbet Nasil Kurulur ??nasil Etkİleyİcİ KonuŞulur Paz Ocak 06, 2008 1:44 pm | |
| - SmayLee demiş ki:
- ilk önce kalem silgi uç fln istersin sora yakınlaşma :hll:
baboooli çok sagolun!! ahanda yarın gız tavlayacam alayını deneyecem ... ':)yalnız isticeğim uç 0.7 mi 0.5 mi olsun ?fark yapmaz dimi faber castel,mikro |
|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Kizlarla Muhabbet Nasil Kurulur ??nasil Etkİleyİcİ KonuŞulur Paz Ocak 06, 2008 2:43 pm | |
| "Ne Güzel Gözlerin Var Güldükçe Daha Da Güzelleşiyorlar" iğrenç bence asla yemem kafa göz dalasım gelir valla :kızgın: ama yiyenlerde yok değildir hatta çoktur bence | |
|
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Kizlarla Muhabbet Nasil Kurulur ??nasil Etkİleyİcİ KonuŞulur Salı Ocak 08, 2008 2:45 pm | |
| - ZaHaLaNi demiş ki:
- "Ne Güzel Gözlerin Var Güldükçe Daha Da Güzelleşiyorlar"
iğrenç bence asla yemem kafa göz dalasım gelir valla :kızgın: ama yiyenlerde yok değildir hatta çoktur bence her iltifata lafa aldanmak için ya saf olman lazım yada senin çoktan uçmuş olman lazım :8: | |
|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Kizlarla Muhabbet Nasil Kurulur ??nasil Etkİleyİcİ KonuŞulur Çarş. Ocak 09, 2008 4:40 pm | |
| peki siz nasıl istersiniz muhabbete girmeyi | |
|