kızla karşı karşıya geldigin de neden dilin tutulur??
5 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
Konu: kızla karşı karşıya geldigin de neden dilin tutulur?? Çarş. Ara. 26, 2007 12:47 pm
arkadaşlar yorum larınızı bekliyosum bana da oluyo neden acaba :S:
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
Konu: Geri: kızla karşı karşıya geldigin de neden dilin tutulur?? Paz Ocak 06, 2008 12:43 am
belirli birine oluyosa hoşlanıyosun demektir .. ama benim gibi malmısın çıksana önümden diyerek karşılık veriosan hiç tınlama :)
EzGii Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 32 Yer : mudaNya İş / Hobiler : öğrenciyim galiba Ruh Haliniz : deLii Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
Konu: Geri: kızla karşı karşıya geldigin de neden dilin tutulur?? Paz Ocak 06, 2008 1:27 pm
zor iş bunlar bea =D
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
Konu: Geri: kızla karşı karşıya geldigin de neden dilin tutulur?? Paz Ocak 06, 2008 2:40 pm
acıyorum yazık yazık :haha:
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
Konu: Geri: kızla karşı karşıya geldigin de neden dilin tutulur?? Salı Ocak 08, 2008 9:27 pm
kişiye göre deişir bence utangaç bi insanla dışa dönük bi insan bir olmaz .. örn ben kolay kolay bi kızın yüzüne bakamam ama işin ucunda az fırlamalık varsa içine bile düşerim :P
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
Konu: Geri: kızla karşı karşıya geldigin de neden dilin tutulur?? Perş. Ocak 10, 2008 4:37 pm
bnce heyecana hiç gerek yok o ada bı ınsan sunuçta
tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
Konu: Geri: kızla karşı karşıya geldigin de neden dilin tutulur?? C.tesi Ocak 19, 2008 2:08 pm
cok dugru heyecana hıç gerek yok
kızla karşı karşıya geldigin de neden dilin tutulur??