Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
Konu: Bursa da hangi Dershane? Perş. Ara. 20, 2007 11:24 am
Bursa da hangi dershaneyi tavsiye edersiniz?
Ben 2 dershaneyi tavsiye ederim...
1- Ekinoks Grup Dershanesi (HEYKEL de: Kadrosu süper ve ÖYS deneyimli- birebir çalıştırıyorlar) 2- Birey Dershanesi - (İHSANİYE- Kadro ve birebir çalıştırma var)
Tabela dershanelerine kanmayın sakın. Kadro çok önemli.
iktisatcı Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 07/12/07
Konu: Geri: Bursa da hangi Dershane? Salı Ara. 25, 2007 10:32 pm
nova.eğer maddi durum iyi ise novaya git derim ben.sen bide (ersin)meslek old. içn çok iyi olur sana
airbase Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Yer : Avrupa- İş / Hobiler : Futébol Ruh Haliniz : **düşünceli, Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Everyone Wants the Truth....Until They Find It Kayıt tarihi : 06/12/07
Konu: Geri: Bursa da hangi Dershane? Salı Ara. 25, 2007 10:54 pm
Final Dergisi Dersaneleri.....
992 Admin
Mesaj Sayısı : 239 Yaş : 33 Yer : Bursa İş / Hobiler : Bilgisayar Ruh Haliniz : Bilgisayar Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
Konu: Geri: Bursa da hangi Dershane? Çarş. Ara. 26, 2007 9:25 pm
şahin kaya:D:D :haha:
EzGii Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 32 Yer : mudaNya İş / Hobiler : öğrenciyim galiba Ruh Haliniz : deLii Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
Konu: Geri: Bursa da hangi Dershane? Perş. Ocak 03, 2008 7:31 pm
hiçbi fikrim yookk :D
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
Konu: Geri: Bursa da hangi Dershane? C.tesi Ocak 05, 2008 1:36 pm
zafer ama çok disiplinli ayrıca 10dk geç kalırsanızda eve haber veriyolar haberiniz olsun :S: sorularıda acayip zor :8:
melek MaTRaX Üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 30 Yer : yenibağlar gençlikkkkk İş / Hobiler : öğrenciyimmm Ruh Haliniz : iyi Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 16/01/08
Konu: Geri: Bursa da hangi Dershane? Çarş. Ocak 16, 2008 10:15 pm
sınav hürriyet şubesi bence iyi ama denemenizi tavsiye ederimmm.....ama tek kötü yanı deneme sınav sonuçlarını benden önce babamın cebe msj gelioooo :haha:
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
Konu: Geri: Bursa da hangi Dershane? C.tesi Şub. 23, 2008 12:17 am
bizdede öle malesef bide sorular acayip kazık oluyo :kızgın: