| Sizce Bu adam zeki mi ? | |
|
+4Qui DeathWish loneylman654 avrupali_ 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Sizce Bu adam zeki mi ? Perş. Ara. 20, 2007 11:22 am | |
| Adamın teki bir IQ yarışmasına katılır. 25. soruya kadar gelir ve 25. soruda tıkanır. Bu soruya kadar gelip bu soruyu bilen dünyanın En Yüksek IQ'lu adamı ünvanını alacaktır. ve soru şudur :
Dünyanın en düşük zekalı insanı kimdir ? A)Hayri Pıtır B)Mr. Burhan Altıntop C)Kamuran Piyaz D)Ben ( yani yarışmaya katılan şahıs )
adam düşünür düşünür düşünür ve sonunda cevabını bulur ve cevabına hiçkimsenin beklemediği bir yanıtı verir : * * * D ŞIKKI : BEN
herkesin ağızı açık kalır ve herkes bir anda kahkaha atmaya başlar. fakat eh sonunda :
MÜZİK ÇALIP ADAMIN DOĞRU YANITINI VERDİĞİ ANLAŞILIR VE ADAM ÇOK SEVİNİR.
SİZCE :
Bu dünyanın en zeki insanı ünvanını dünyanın en salak insanı benim diyerek alan bir kişi :
DÜNYANIN EN ZEKİ İNSANI MI ? DÜNYANIN EN SALAK İNSANI MI ? | |
|
| |
loneylman654 Hayalet Üye
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 32 Yer : bursa İş / Hobiler : okul xD Ruh Haliniz : DeLixD Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Sizce Bu adam zeki mi ? Ptsi Ara. 24, 2007 9:45 pm | |
| | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Sizce Bu adam zeki mi ? Salı Ara. 25, 2007 5:53 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sizce Bu adam zeki mi ? Salı Ara. 25, 2007 7:56 pm | |
| |
|
| |
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Sizce Bu adam zeki mi ? Paz Ocak 06, 2008 12:31 am | |
| valla ne olursa olsun kendimi aşağılamam .. bence en salağı
En son tarafından Çarş. Ocak 16, 2008 6:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Sizce Bu adam zeki mi ? Çarş. Ocak 16, 2008 6:15 pm | |
| bence en akıllısı :bravo: xD | |
|
| |
992 Admin
Mesaj Sayısı : 239 Yaş : 33 Yer : Bursa İş / Hobiler : Bilgisayar Ruh Haliniz : Bilgisayar Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: Sizce Bu adam zeki mi ? Çarş. Ocak 16, 2008 9:18 pm | |
| demek istiyoki eğer ben salak olduğumu kabul edebiliyorsam dunyanın en akıllı adamıyım..!!! | |
|
| |
CariBBeaN_PirateS Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 34 Yer : bursa İş / Hobiler : müzik spor Ruh Haliniz : piskopat Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SON DUROCK KARA TOPROCK Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Geri: Sizce Bu adam zeki mi ? C.tesi Şub. 16, 2008 11:22 am | |
| o cvbı vermes için çok akıllı biri olması gerekir yani akıllı birisiymiş | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Sizce Bu adam zeki mi ? Ptsi Mart 24, 2008 12:11 pm | |
| "BEN" herkez deyemez akilli adam bence | |
|
| |
| Sizce Bu adam zeki mi ? | |
|