| şu an ne dinliyosun ??? | |
|
+11Y@vUz -!- BuRaK engin_nfs Qui ilker_ DeathWish mypc drakula tektonikdance_ 992 EzGii avrupali_ 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? C.tesi Mart 29, 2008 8:41 pm | |
| 110--hayat nasıl bı şarkı gzl mı | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? C.tesi Mart 29, 2008 9:25 pm | |
| güzel yollarım istersen
üç nokta bir---film | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? C.tesi Mart 29, 2008 10:46 pm | |
| | |
|
| |
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? C.tesi Mart 29, 2008 10:49 pm | |
| yavuz bingöl - tanrıdan dilerim | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? C.tesi Mart 29, 2008 10:49 pm | |
| | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Salı Nis. 01, 2008 5:19 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Salı Nis. 01, 2008 5:20 pm | |
| candan erçetin---umrumda değil | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Paz Nis. 20, 2008 9:25 pm | |
| Tortu - Farazi & Kayra (of GINA) |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Paz Nis. 20, 2008 9:33 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Ptsi Nis. 21, 2008 6:33 pm | |
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Ptsi Nis. 21, 2008 6:40 pm | |
| Söz Müzik Teoman - Dus ( Irem Candar ) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Ptsi Nis. 21, 2008 7:53 pm | |
| Sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakabilirsiniz.aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor.please ... DITTTTTTTTTTTTTT sözlerini dinliyorum! |
|
| |
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Ptsi Nis. 21, 2008 8:23 pm | |
| kedimin mırlamasını dinliyorum şahsen | |
|
| |
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Ptsi Nis. 21, 2008 11:29 pm | |
| fuat saka - torul hartaması .. karadenizli varsa belki bilir | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Salı Nis. 22, 2008 12:44 am | |
| B-REAL (Cypress Hill) - U CAN'T SEE |
|
| |
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Salı Nis. 22, 2008 6:30 pm | |
| Emre aydın & Teoman-Süpriz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Salı Nis. 22, 2008 7:33 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Salı Nis. 22, 2008 7:44 pm | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Salı Nis. 22, 2008 11:42 pm | |
| kafamı dinliom süper resim bu arada ehuuehuuu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Salı Nis. 22, 2008 11:47 pm | |
| - DeathWish demiş ki:
- kafamı dinliom
süper resim bu arada ehuuehuuu onu bırakta ')az önce rıdo burdaydı kıymet falan auhauhauhauh |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Salı Nis. 22, 2008 11:50 pm | |
| kız çıldırdı gerçekten'))) |
|
| |
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Salı Nis. 22, 2008 11:56 pm | |
| anammm sen nerden biliyon yaahh | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Salı Nis. 22, 2008 11:58 pm | |
| - DeathWish demiş ki:
- anammm sen nerden biliyon yaahh
Rıdvan bizim evdeydi benim pcden girdi' |
|
| |
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Çarş. Nis. 23, 2008 12:00 am | |
| manyak bu rıdvan ha bi kere kız çok iyi biri öle herkese bakan bi tipte değil rıdvana karşıda hayatta öyle şeyler hissetmez cidden ama rıdvan manyak rahat durmuyoki gıcıklık olsun die manyak mankay konuşuyo yalanmı aşıksın dio bide ben olsam kafayı yerdim kıymet umursamadı valla | |
|
| |
| Konu: Geri: şu an ne dinliyosun ??? Çarş. Nis. 23, 2008 9:21 am | |
| | |
|
| |
| şu an ne dinliyosun ??? | |
|