..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

çok tatlı bi fıkra :) derste alınması gerekir :)

2 posters
YazarMesaj
avrupali_
Banned!!!
Banned!!!
avrupali_

Erkek
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar

çok tatlı bi fıkra :) derste alınması gerekir :) Empty
MesajKonu: çok tatlı bi fıkra :) derste alınması gerekir :)   çok tatlı bi fıkra :) derste alınması gerekir :) Icon_minitimeSalı Ara. 18, 2007 12:43 am

Yeni mahallesinde kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun.

Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz.'' derler.

''Kısaca anlatayım ...'' der adam. ''Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi. Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi. Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi ve at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu.

Ben şok olmuştum ... Eşime bir hışımla çıkıştım ''Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen?'' diye bağırdım ... Karım arkasını döndü ve bana 'Bir' dedi. Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim )
avrupali_
Banned!!!
Banned!!!
avrupali_

Erkek
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar

MesajKonu: Geri: çok tatlı bi fıkra :) derste alınması gerekir :)   çok tatlı bi fıkra :) derste alınması gerekir :) Icon_minitimeSalı Ara. 18, 2007 12:43 am

:lütfen: yorum .....
tektonikdance_
Moderatör
Moderatör
tektonikdance_

Erkek
Yer : dısco
İş / Hobiler : tektonikdance
Ruh Haliniz : ...
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz
Ruh Hali : çok tatlı bi fıkra :) derste alınması gerekir :) Cilgin10

MesajKonu: Geri: çok tatlı bi fıkra :) derste alınması gerekir :)   çok tatlı bi fıkra :) derste alınması gerekir :) Icon_minitimeSalı Ocak 15, 2008 11:28 pm

saol tşkler

çok tatlı bi fıkra :) derste alınması gerekir :)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jennifer Love Hewitt