..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

******'e karşı olanlara soruyorum

3 posters
YazarMesaj
avrupali_
Banned!!!
Banned!!!
avrupali_

Erkek
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar

ATATURK'e karşı olanlara soruyorum Empty
MesajKonu: ******'e karşı olanlara soruyorum   ATATURK'e karşı olanlara soruyorum Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 1:04 pm

****** 1911'de Yuzbasi, 30 yasinda Tabur Komutani, Trablusgarp'ta Italyanlara karsi savasti.

******'e KARSI OLANLARA SORUYORUM:

****** 1911'de Yuzbasi, 30 yasinda Tabur Komutani, Trablusgarp'ta Italyanlara karsi savasti.
30 yasinda sen ne yaptin?
****** 1915'te Yarbay, 34 yasinda Tumen Komutani, Canakkale'de Ingilizlerle savasti

34 yasinda sen ne yaptin?

****** 1916'da General, 35 yasinda Kolordu Komutani, Mus, Bitlis ve Van bolgelerini Rus'lardan temizledi.

35 yasinda sen ne yaptin?

****** 1917'de Korgeneral, 36 Yasinda Ordu Komutani, Filistin cephesinde ordulariyla Ingilizlere karsi savasarak, Halep'in kuzeyinde, simdiki Misak-i milli hududuna kadar geri cekildi. Bu savaslarda Araplar dusmanla beraberdi.

36 yasinda sen ne yaptin?

****** 1919'da 38 yasinda dusman isgali altindaki Istanbul'dan Samsun'a gecti.
Amasya mulakati, Erzurum ve Sivas kongrelerini yapti. ANKARA'ya geldi.

1920'de 39 yasinda. Turkiye Buyuk Millet Meclisini kurdu. Meclis Baskani secildi.

38 ve 39 yaslarinda sen ne yaptin?

****** 1920'de 40 yasinda.
TBMM'nin istegi uzerine ******'e Baskomutan gorevi verildi. Sakarya'ya kadar ilerleyip taarruza gecen Yunan ordusuna karsi savasti. Dusmanin taarruz umidini kirdi
40 yasinda sen ne yaptin?

****** 1922'de Maresal.
41 yasinda Baskomutan olarak Yunan ordusuna taarruz etti. Dumlupinar Meydan savasinda dusmani yendi. Butun Anadolu topraklari dusmandan temizlendi
41 yasinda sen ne yaptin?

****** 1923'te 42 yasinda Turkiye Cumhuriyetini kurdu
42 yasinda sen ne yaptin?

****** 1924'ten 1928'e kadar, Cumhurbaskani olarak 47 yasina kadar suren donemde DEVRIMLERI yapti.

47 yasina kadar sen ne yaptin?
tektonikdance_
Moderatör
Moderatör
tektonikdance_

Erkek
Yer : dısco
İş / Hobiler : tektonikdance
Ruh Haliniz : ...
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz
Ruh Hali : ATATURK'e karşı olanlara soruyorum Cilgin10

MesajKonu: Geri: ******'e karşı olanlara soruyorum   ATATURK'e karşı olanlara soruyorum Icon_minitimePaz Ara. 16, 2007 1:11 am

eline saglık ....
992
Admin
Admin
992

Erkek
Yer : Bursa
İş / Hobiler : Bilgisayar
Ruh Haliniz : Bilgisayar
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz

MesajKonu: Geri: ******'e karşı olanlara soruyorum   ATATURK'e karşı olanlara soruyorum Icon_minitimeSalı Ara. 18, 2007 11:15 pm

Teşekkürler
http://bizim.forumotion.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: ******'e karşı olanlara soruyorum   ATATURK'e karşı olanlara soruyorum Icon_minitimePaz Ara. 23, 2007 3:02 am

sağol kardeşim
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: ******'e karşı olanlara soruyorum   ATATURK'e karşı olanlara soruyorum Icon_minitimeÇarş. Ocak 09, 2008 7:40 pm

SYSTEM OF A DOWN diye bir grup vardı bunları dinliodum onceleri bir haber sonrası bıraktım....

Haber Ne miydi ?
Bu grubun ATATÜRK ve TÜRKLERe küfür ettiği ve bizi soykırımcı iddia ettiği için ...

Youtube'de "D.E.R.T" diye arattırırsanız grubu görürsünüz :kırp:

******'e karşı olanlara soruyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-