..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

Senden ßaşkasını Sevemiyorum...

5 posters
YazarMesaj
avrupali_
Banned!!!
Banned!!!
avrupali_

Erkek
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar

Senden ßaşkasını Sevemiyorum... Empty
MesajKonu: Senden ßaşkasını Sevemiyorum...   Senden ßaşkasını Sevemiyorum... Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 11:26 am

Sen hayatıma girmeden önce zaman geçmek bilmezdi.Bugünü zorla yaşar, yarını düşünmek bile istemezdim.

Çünkü bilirdim ki yine sabahım Güneşsiz olacaktı.Her yaşadığım mutluluğun ardından,ağlamaktı payıma düşen.

Sanki yaşadığım mutluluk geçici olmaya mahkum, gözlerimde sürekli ağlamaya yeminliydi.Hep yarım kaldı sevgilerim bunca zaman.Ne ömürlük sevdim, ne de bir ömürlük sevildim.Yaşadığım her eksik sevgide, uzaklaştım gerçek sevgiden.Artık gözlerim bakışlardan uzak, ellerim dokunmaya ürkek, yüreğim ise tekrar sevemeyecek kadar yaralıydı.Gönlüme kilidi vurmuştum çoktan.Ölümü bekleyen hastalar gibi, yalnızlığa vermiştim kendimi.

Yaşadığım zoraki akşamların sonunda çıkmıştın karşıma.Yüzün o kadar temiz o kadar huzur vericiydi ki, gönlümün kilidini kırıp atmamak mümkün değildi.Yalan da olsa duyguların, kanmak istedim.Anlık da olsa yaşayacağım mutluluk, hazırdım senin için gözyaşı dökmeye.İhtiyacım vardı, yalan da olsa sevilmeye.Yüreğimde büyüttüğüm korkularla başladım bu sevdaya.Niyetim bu korkuları yok edip benim sana, senin de bana aşık olmandı.Gerçek sevgiyi sende bulup, bu sevgiyi sadece seninle paylaşabilmek adınaydı.Yalanlarla dolu bu dünyada, tek gerçeğim olmalıydın benim.İçinde bulunduğum bu karamsarlığın sonunda,ışığım ilan etmeliydim seni.Kalbimin sevgiye olan düşmanlığı, sana duyacağım büyük sevgiye bırakmalıydı yerini. Zaman yanında su gibi akmalı, seni göreceğim başka bir zamanı heyecanla beklemeliydim.Senin bana duyacağın sevgide büyük olmalıydı elbette.Beni gördüğün zaman ellerin titremeli, ayrı bir heyecan hissetmeliydin.Senin için mutluluğun adı; benimle eşit olmalıydı.Gözlerime her baktığında, tekrar aşık olmalıydın bana.İsmim söylendiği an, bana duyduğun sevgi gözlerinden okunmalıydı.

Öyle büyük bir sevgi yaşamalıydık ki Azrail bile bizi ayıramamalıydı.Şu an uğruna ölecek kadar sevdiğim ve uğruna ölecek kadar sevenimsin.Zoraki yaşadığım günler, seninleyken asla bitmesini istemediğim günler olmuştur.SEVİYORDUM işte seni çıkarsızca seviliyordum artık karşılık beklenmeden. Sen yokken tek dostum olan yalnızlık, seni kıskanıp terk etmişti beni.Artık hayata güzel gözlerle bakıp, seninle yaşadığım mutluluğun tadını çıkarıyorum.Yalanlardan uzak dünyamda sadece seninle yaşıyorum. Gözlerimi sana öyle mrlemişim ki, inan başkasına sana baktığım gözlerle bakamıyorum.Kalbim sevginle öyle dolu ki;

SENDEN BAŞKASINI SEVEMİYORUM......

Sana sesleniyorum ey sevgili! Ben seni bir günlük değil. Ben seni yalanlarla değil.Ben seni unutmak için değil, bir ömür boyu SEVİLMEK umuduyla SEVİYORUM....

Hadi durma! Eğer sevgimin büyüklüğüne inanıyorsan; sarıl bana ve sende beni sevdiğini haykır bütün dünyaya..............

SENİ SEVİYORUUUMMMM........?????...
EzGii
Yaratıcı Üye
Yaratıcı Üye
EzGii

Kadın
Yer : mudaNya
İş / Hobiler : öğrenciyim galiba
Ruh Haliniz : deLii
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz

MesajKonu: Geri: Senden ßaşkasını Sevemiyorum...   Senden ßaşkasını Sevemiyorum... Icon_minitimeÇarş. Ara. 19, 2007 3:58 pm

Helal Olsun Helal Olsun süper
992
Admin
Admin
992

Erkek
Yer : Bursa
İş / Hobiler : Bilgisayar
Ruh Haliniz : Bilgisayar

MesajKonu: Geri: Senden ßaşkasını Sevemiyorum...   Senden ßaşkasını Sevemiyorum... Icon_minitimeÇarş. Ara. 19, 2007 4:11 pm

manyak bişi yha sewmek iyi bişey ama acısız :bravo: Teşekkürler
http://bizim.forumotion.com
melek
MaTRaX Üye
MaTRaX Üye
melek

Kadın
Yer : yenibağlar gençlikkkkk
İş / Hobiler : öğrenciyimmm
Ruh Haliniz : iyi

MesajKonu: Geri: Senden ßaşkasını Sevemiyorum...   Senden ßaşkasını Sevemiyorum... Icon_minitimePerş. Ocak 17, 2008 12:32 am

tşkler
Dußl_4si
BizimForum'cuya Yakın
BizimForum'cuya Yakın
Dußl_4si

Kadın
Yer : ßurs4
İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!!
Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez
Ruh Hali : Senden ßaşkasını Sevemiyorum... Dagini10
Hangi Takımlısınız : Senden ßaşkasını Sevemiyorum... 3cfc6cbe9b5f994873e98f5d8805462f

MesajKonu: Geri: Senden ßaşkasını Sevemiyorum...   Senden ßaşkasını Sevemiyorum... Icon_minitimeCuma Ocak 18, 2008 10:27 pm

eline sağlık..... :bravo:
http://www.bizim.forumotion.com

Senden ßaşkasını Sevemiyorum...
1 sayfadaki 1 sayfası