avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Sana Yazdim OKU TAMAMMI C.tesi Ara. 15, 2007 11:19 am | |
| Uydum kalbin sesine kırdım gonca gülü Yaram dinmez, dilim susmaz, bir o susar konuşmaz benle, bakmazki artık yüzüme içim sızlar, gözüm ağlar, teneşir patlar
CANIM demeni arzuladı, bu deli yürek Git desen, bakmazdı arkasına giderdi Susmakmıydı, tek çaren korkaklargibi Ölümüne sessizlik canı canından etti
Baktım hergün kontrol panelinden sana Birtek kelime etseydin ne olurdu ki bana Yalan dünya demiştim ya, bak yalan oldun Canım dedin, canımı aldın ,öldüm yok oldum
Erkek kötü konuştumu, vardır inanki sebebi Peki tek suçlu benmiyim sende ara nedeni Bak oturdum yazıyorum bu seni sevdiğimin senedi Varsın ağlasın bu can ebedi, sen gül hep gül emi..! AYNI BÖYLE BEN SE AĞLARIM HER DOĞAN GÜNDE
NE KİMSEDEN ÇEKİNİRİM NEDE KİMSEDEN KORKARIM BİR DÜNYAM VAR ADI YALAN BU DÜNYADA HERKES YABAN DOST KALALIM BİZ HERAN DOST
YOLUN GÜLLERLE DONANSIN GÖZLERİN ASLA AĞLAMASIN YOLUNA YILAN ÇIKARSA BİLESİN EZERİM İŞTE BEN BÖYLE DELİKANLIYIM SUSMAM İÇİMİ DÖKERİM | |
|
tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Sana Yazdim OKU TAMAMMI Cuma Ara. 28, 2007 5:48 pm | |
| | |
|
Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Sana Yazdim OKU TAMAMMI Cuma Ocak 18, 2008 9:43 pm | |
| | |
|