avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: ***Bak yine yağmur yağıyor*** Ptsi Ara. 03, 2007 9:12 pm | |
| ***Bak yine yağmur yağıyor***
Ağlayan bir çocuk gibi rüzgarın sesi var yine bu ıssız caddede Hatırlar mısın o ilk tanıştığımız günü Ben çok iyi hatırlıyorum Hani bana o ilk dediğin kelime vardı Ne kadarda içimi ısıtmıştı
Biliyor musun şimdi çok üşüyorum Neden mi Artık sen yoksun Ah diyorum ama nafile Sen geri dönmeyeceksin Keşke diyorum yanımda olsaydın Ama keşkelerle yaşanmıyor
Derdinden şair oldum Ama sen görmüyor duymuyorsun artık Çok yalnızım buralarda hiç kimsenin haberi yok Her gece yıldızlara seni soruyorum Dilekler tutuyorum ama onlarda susuyor Korkuyorum artık yalnız kalmaktan
Her duyduğum şarkılarda sen varsın aklımda Olmuyor atamıyorum seni düşüncelerimden Ve yaşlanıyorum sen olmadan Ölüm korkusu sarıyor gün geçtikçe Ölmek değil de beni korkutan Aslında seni görememektir Ya gidersem son defa ellerini yanağını okşamadan Öyle ya artık ne önemi var sen yoksun ki artık
Bak yine hüzünlendim bir gece yarısı Seninle konuşmadım Kalemim ve defterimle konuşuyorum Kelimelerim yine tükeniyor Yine sen aklıma geliyorsun Gözlerim uzaklara dalıyor ve içim acıyor Sevmek değil midir? Sevdiğini bir ömür boyu kollarında sarmak değil midir?
Yağmur yine şiddetini arttırdı Dışarıdaki rüzgar kırık camdan içeri sızıyor Ve mum ışığım titriyor Benim sana titrediğim gibi Bak yine gözlerim doldu Yine yapayalnız kaldım Boynumu büktüm Oysa ben kendimi yıkılmaz bir dağ sanmıştım Ama senin o gidişin O bana son bakışın yaktı
YA BİTANEM İŞTE ÖYLE BİLİR MİSİN? ŞİMDİ MASADAKİ RESMİNE CANIMIN ACIMASINA ALDIRMADAN BAKAR SENİ ANARIM… [center]
| |
|
tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: ***Bak yine yağmur yağıyor*** Cuma Ara. 28, 2007 5:49 pm | |
| | |
|
Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: ***Bak yine yağmur yağıyor*** C.tesi Ocak 19, 2008 4:01 pm | |
| paylaşım için tşk.. eline sağlık..... | |
|