| Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış | |
|
+6Qui mypc Serhann 992 avrupali_ EzGii 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
EzGii Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 32 Yer : mudaNya İş / Hobiler : öğrenciyim galiba Ruh Haliniz : deLii Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış Çarş. Ara. 12, 2007 6:38 pm | |
| 10. Sınıf
İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadaşım' diyordum... ben onun ipek gibi saçlarınına bakıp onun benim olmasını istiyordum... ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, dersten sonra kalktı ve geçen gün sınıfta olmadığı için günün notlarını istedi ona notları verirken bana teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
11. Sınıf
Telefonum çaldı, arayan oydu ve ağlıyordu bana aşkın nasıl kalbini kırdığını anlattı, beni evine çağırdı, yalnız kalmak istemediğini söyledi,bende tabiki gittim, koltuğa, onun yanına oturdum, güzel gözlerine bakmaya başladım ve onun benim olmasını diledim, 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi başladı ve onu izledik filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi, bana herşey için teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
Son Sınıf
Mezuniyet balosundan birgün önce yanıma geldi ve 'çıktığım çocuk hasta ve partiye gelemicek' dedi, benimde çıktığım biri yoktu ve 7.sınıfta birbirimize söz vermiştik eğer çıktığımız biri olmazsa partilere birlikte gidicektik, 'en iyi arkadaş' olarak. Ve partiye birlikte gittik,o akşam çok güzeldi, her şey yolunda gitti, partiden sonra onu evine kapısının önüne kadar bıraktım, kapının önünde ona baktım o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek baktı. Onun benim olmasını istiyordum...ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, bana 'hayatımın en güzel zamanını geçirdiğini' söyledi ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Günler, haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çattı... Sürekli onu izledim onun mükkemmel vücudunu seyrettim. Diplomasını almak için sahenye çıkarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi.Onun benim olmasını istiyordum... ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum.Herkes evine gitmeden önce yanıma geldi ve ağlaterbiyesiz bana sarıldı sonra başını omzuma koydu ve 'sen benim en iyi arkadaşımsın, teşekkürler' deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum
Aradan yıllar geçti...
Bir kilisedeyim ve o kızın nikahını izliyorum...evet artık evleniyordu,onun 'evet, kabul ediyorum' demesini,yeni hayatına girmesini izledim,başka bir adamla evli olarak. Onun benim olmasını istiyordum...ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Yeni hayatına girmeden önce yanıma geldi ve 'nikahıma geldin teşekkürler' deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
Yıllar çok çabuk geçti...
Şu an benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyorum, eşyaları toplanırken lise yıllarında yazdığı günlüğü ortaya çıktı... Hemen günlüğünü aldım ve günlükte okuduğum satırlar şöyleydi... 'Onun gözlerine bakarak onun benim olmasını diledim... ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum.Keşke bana beni sevdiğini söyleseydi.
Hayatta hiç bir şey için geç kalmayın sevdiğinizi söyleyin. Her ne pahasına olursa olsun. Bu onu kaybetmekte olsa..... | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış Çarş. Ara. 12, 2007 6:47 pm | |
| belkı birbirlerine hissettılerını söyleseylerdi bunlar olmaya bılırdııı .. ellerine saglık gzl paylaşım .... | |
|
| |
EzGii Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 32 Yer : mudaNya İş / Hobiler : öğrenciyim galiba Ruh Haliniz : deLii Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış Çarş. Ara. 12, 2007 6:53 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış Perş. Ara. 13, 2007 3:16 am | |
| kötü... paylaşım güzelde. olay kötü |
|
| |
992 Admin
Mesaj Sayısı : 239 Yaş : 33 Yer : Bursa İş / Hobiler : Bilgisayar Ruh Haliniz : Bilgisayar Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış Perş. Ara. 13, 2007 2:08 pm | |
| güzel güzel(Y) !!!(feci derecede uzuldum!!!) | |
|
| |
Serhann Hayalet Üye
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 33 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 05/12/07
| Konu: Geri: Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış Perş. Ara. 13, 2007 2:54 pm | |
| bencede bi garip duygu... | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış Çarş. Ara. 19, 2007 4:55 pm | |
| yaa neden korkarız neden saklarız ki içimizde bizi yaktığını bile bile inşallah hiç kimse aşka geç :agla: :kırp: kalmaz | |
|
| |
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış Paz Ocak 06, 2008 12:16 am | |
| aşık olmak her zaman mutlu olmak demek deildir .. söyliyemessin boğazında düğümlenir kalır, korkarsın, günden güne yıpranır çökersin .. ve sonunda yine mutsuz kalırsın çünkü söylemekten korktuğun sözler belkide seni bütün bir ömür boyu mutlu edecekti .. Bide aşık olursun mutlu olursun herşey hoş güzel olur ama gün çektikçe soğursun kendini itmek istersin .. o zaman yanılmışım dersin hata yaptığını anlarsın ve " neden ? " diye sorarsın kendine .. sizden tek istediğim sevdiğinize inanın bazen gözler herşeyi anlatır .. sevdiğiniz kişinin gözlerine bakın .. ve hayatınız boyunca yaptığınız hiç bi iş sonunda kendinize neden sorusunu sormayın .. aşk oyun deildir insanın yüreği bir kere köreldimi zordur tekrar etmesi ..
saçmaladığımı düşünebilirsiniz ama yaşadım ve biliyorum ve tek isteğim kimsenin bu hezimete uğramamasını istiyorum .. Sevdiğinize onu sevdiğinizi söyleyinki ilerde kendinize soracağınız "neden ?" sorusu olmasın .. | |
|
| |
EzGii Yaratıcı Üye
| Konu: Geri: Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış Paz Ocak 06, 2008 1:21 pm | |
| bn saçmaladığını düşünmüorum çok güsel bi yazı pylştıın için saool | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış Paz Ocak 06, 2008 2:38 pm | |
| aynen kesinlikle saçmaladığını düşünmüyorum teşekkür... | |
|
| |
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış Salı Ocak 08, 2008 9:20 pm | |
| | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış Salı Ocak 08, 2008 9:50 pm | |
| - Kurinkishi demiş ki:
- aşık olmak her zaman mutlu olmak demek deildir .. söyliyemessin boğazında düğümlenir kalır, korkarsın, günden güne yıpranır çökersin .. ve sonunda yine mutsuz kalırsın çünkü söylemekten korktuğun sözler belkide seni bütün bir ömür boyu mutlu edecekti .. Bide aşık olursun mutlu olursun herşey hoş güzel olur ama gün çektikçe soğursun kendini itmek istersin .. o zaman yanılmışım dersin hata yaptığını anlarsın ve " neden ? " diye sorarsın kendine .. sizden tek istediğim sevdiğinize inanın bazen gözler herşeyi anlatır .. sevdiğiniz kişinin gözlerine bakın .. ve hayatınız boyunca yaptığınız hiç bi iş sonunda kendinize neden sorusunu sormayın .. aşk oyun deildir insanın yüreği bir kere köreldimi zordur tekrar etmesi ..
saçmaladığımı düşünebilirsiniz ama yaşadım ve biliyorum ve tek isteğim kimsenin bu hezimete uğramamasını istiyorum .. Sevdiğinize onu sevdiğinizi söyleyinki ilerde kendinize soracağınız "neden ?" sorusu olmasın .. ne saçmalaması cnm gayet gzl yazmışın aynen bnde katılıyorum arkaşdş tşk | |
|
| |
melek MaTRaX Üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 30 Yer : yenibağlar gençlikkkkk İş / Hobiler : öğrenciyimmm Ruh Haliniz : iyi Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 16/01/08
| Konu: Geri: Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış Perş. Ocak 17, 2008 12:29 am | |
| Hayatta hiç bir şey için geç kalmayın sevdiğinizi söyleyin. Her ne pahasına olursa olsun. Bu onu kaybetmekte olsa..... | |
|
| |
Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış Cuma Ocak 18, 2008 10:19 pm | |
| bncde gusel ama ınsan soleyemıo ıste ıcındekılerı bzn :$: | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış C.tesi Mart 15, 2008 7:31 pm | |
| cok duygulandim ya...cok gzl mis ama olay kotu insana ders verio.soyleyemedigimiz seyler yuzunden neler cekioruz...keske birine "seni seviyorum" demek kolay olsaydi... | |
|
| |
| Bu Yazı Bir Liseli Gencin Günlüğünden Alınmış | |
|