Mesaj Sayısı : 239 Yaş : 33 Yer : Bursa İş / Hobiler : Bilgisayar Ruh Haliniz : Bilgisayar Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
yha hiç sormayın bi kere sıranın altında unutmuşum kıtabı açık haberim yok tamda iki soruluk sayfamış kopya ceksem cekerım cekemeden yakalandım:D:D:D
iktisatcı Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 07/12/07
Konu: Geri: Kopya Anılarınız Ve Kopya Tarzlarınız Paz Ara. 16, 2007 12:38 am
ersin senin nasıl bi kopya anın var.ben kendi anımı anlatayım arkadaş benden kopya istedi vercektim ama bi baktım hoca bana bakıyo.ama hoca anladı arkadaşın kopya istediğini.bende hocaya kaş göz işareti yapıyom kopya veriiyimm i diye oda hayır anlamında kafa sallıyo bende sona hocaya çaktırmadan biraz vermeye çalıştım.sona sonuçları hoca sınıfta okudu arkadaşı ve beni çağırdı yanına bi soru gösterdi bu soruda kopya çektinmi diye sordu arkadaşa.oda hyr dedi çünkü ben o soruyu değil başaka bi soruyu söylemeye çalışmıştım ama çok kıyak bi hocaydı gözü sadece paradaydı :evil:
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
Konu: Geri: Kopya Anılarınız Ve Kopya Tarzlarınız Paz Ara. 16, 2007 12:45 am
bizmle paylaştıgın için tşkler ...
EzGii Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 32 Yer : mudaNya İş / Hobiler : öğrenciyim galiba Ruh Haliniz : deLii Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
bütün kopya çeşitlerini yaparım durum hngisine müsaitse ama bikere hiç unutmuom fizik sınavında kağıt değiştirmiştikk snra bnim kağıdım kaybolmuştuu önnüümde kağıt yok snra ararken tee en önden çıkmıştıı allahtan hoca çakmamıştı =D
Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
Konu: Geri: Kopya Anılarınız Ve Kopya Tarzlarınız Çarş. Ocak 16, 2008 1:48 pm
bnm onumde oturan ark. brs topl oldugu için hoca benı goremıo bende yha kıtabı cıkarıom yhada kagat fln ama en iisi sıraya yasmak bence .d :D:
CariBBeaN_PirateS Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 34 Yer : bursa İş / Hobiler : müzik spor Ruh Haliniz : piskopat Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SON DUROCK KARA TOPROCK Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 16/02/08
Konu: Geri: Kopya Anılarınız Ve Kopya Tarzlarınız Perş. Mart 06, 2008 11:29 pm
valla en garanti benim heralde ayakkabının altına yazıyom çatır çatır bakıyom
not( direk ayakkabıya yazmıyom tabikide kağıt yapıştırın ilk önce deneyin valla çok işe yarıyo) :haha: :haha: