avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: b İ T A N E S İ N E Çarş. Ara. 12, 2007 1:48 pm | |
|
Korktuğumda
Sıkıca sarılabilmeliyim,
Üşüdüğümde
Isıtmalısın beni yüreğinle...
Çocuklaşıp ağladığımda Okşamalısın saçlarımı,
Tesellim olmalısın
Tesellin olmalıyım. Acılara gülümseyebilmelisin. Küçük bir tebessümün Bazen de, Koca bir yürekten akan
S e v g i n Y a ş a t m a l ı b e n i
Sevdamız sınırsız olmalı...
Kurutmalısın, acıları
Yüreğindeki sayfalarda.
Umut olmalı, Heyecan olmalı gözlerinde Uzak olmalısın.! Hüzünlerden, kederlerden. Hayat bulmalısın, İşte yaşamak bu'' demelisin, Gözlerimi düşündükce
Daha fazla sevmelisin...
Gizlemeden gözyaşlarımızı
A ğ l a y a b i l m e l i y i z
Paylaşıp sevinçlerimizi
G ü l e b i l m e l i y i z
Sığınağın olmalıyım.
Zorlukları,korkuları Birlikte yenmeliyiz...
İçimde olmalısın.!
Yoksan yanımda bile.
Hissetmeliyim varlığını, Fizan da olsan bile... Tutkunsam, yanıksam, Sevdalıysam sana Yaşatmalı beni bu sevda...
Vazgeçilmezin ben,
Vazgeçilmezim sen, Paylaşmak istemediğin Tek varlık ben... Paylaşılmazım sen...
Canım olmalısın,
Ya ş a t m a l ı s ı n b e n i ...
Canın olmalıyım,
Y a ş a t m a l ı y ı m s e n i ...
B İ T A N E S İ N E
S e v i y o r u m S e n i
| |
|
tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: b İ T A N E S İ N E Cuma Ara. 28, 2007 7:11 pm | |
| | |
|
Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: b İ T A N E S İ N E C.tesi Ocak 19, 2008 4:02 pm | |
| paylaşım için tşk.. eline sağlık... | |
|
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: b İ T A N E S İ N E C.tesi Ocak 19, 2008 4:04 pm | |
| yüreğine sağlık güzel olmuş | |
|
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: b İ T A N E S İ N E C.tesi Mart 15, 2008 7:23 pm | |
| ellerine saglik cok gzl olmus | |
|