Misafir Misafir
| Konu: GruPLarımız.... Salı Ara. 11, 2007 7:33 pm | |
| Arkadaşlar gruplarımızı oluşturmuş bulunmaktayız şu anda bulunan gruplarımız : - BiZiMFoRuM FeNeRBaHÇeLiLeRi - BiZiMFoRuM GaLaTaSaRaYLıLaRı - BiZiMFoRuM BeŞiKTaŞLıLaRı bu üç gruba üye olmak isteyen bana özel mesajla ulaşabilir veya msn ile iletişime geçebilirsiniz MsN : danoaless_insomnia@hotmail.com
En son tarafından Ptsi Ara. 24, 2007 11:53 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
992 Admin
Mesaj Sayısı : 239 Yaş : 33 Yer : Bursa İş / Hobiler : Bilgisayar Ruh Haliniz : Bilgisayar Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: GruPLarımız.... Salı Ara. 11, 2007 11:05 pm | |
| İlgilerinize sunulur...eğer smylee kardeşimize ulaşamassanız benimle irtibat kurabilirsiniz.. MSN: balixs_75@hotmail.com | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: GruPLarımız.... Paz Ara. 23, 2007 2:43 am | |
| Gruplarımız Açılmıştır Şimdilik 6 Grubumuz var gelişince grup sayısında artış olacaktır :hll:
En son tarafından Ptsi Ara. 24, 2007 11:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: GruPLarımız.... Paz Ara. 23, 2007 9:25 pm | |
| - BiZiMFoRuM GaLaTaSaRaYLıLaRı istıyorum O bAkIşInI HiÇ uNuTaMaDıM
EmEgE sAyGı GöStErElIm ..off.. :lütfen: :lütfen: :lütfen: | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: GruPLarımız.... Paz Ara. 23, 2007 9:50 pm | |
| eKledim seni off nickinin renginin değişmesinden anlayabilirsin :bravo: :bravo: |
|