Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
Konu: Osmangazililer BURAYA yazsın!??? C.tesi Ara. 08, 2007 12:51 pm
isim soy isim sınıf bolum ne olcan gibi ??? :D :arrow:
EzGii Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 32 Yer : mudaNya İş / Hobiler : öğrenciyim galiba Ruh Haliniz : deLii Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
bn osmangazi lisesinin sayılcı sınıflarından 10-c manyaklarından biriyiimm şu site artık kalabalık olsa pek bi güsel olcak hani ama nese =D
992 Admin
Mesaj Sayısı : 239 Yaş : 33 Yer : Bursa İş / Hobiler : Bilgisayar Ruh Haliniz : Bilgisayar Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
ezgi merhaba bend e osmangazidaen mezunum matematiğe kim giriyo
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
11-f sınıfının bidenecik en çatlak en deli en zıpır üyesiyim hedeflerim şauanda ne olucağım konusunda karasızım ama bu yaz için hedeflerim belli :D
Misafir Misafir
Konu: Geri: Osmangazililer BURAYA yazsın!??? Perş. Mart 06, 2008 8:52 pm
Bende 10/B denim noLcekki...
OSmangazililer aha size bizim okulun videoları :D: Fotoğrafçılık klübündeyim Cahit hocanın çektiği resim ve videolar
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
Konu: Geri: Osmangazililer BURAYA yazsın!??? Perş. Mart 06, 2008 8:55 pm
aa sen bizim okuldaamısın SmayLee ya şaşırdımm ben
BERİL ÇELİK 11-I TM
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
Konu: Geri: Osmangazililer BURAYA yazsın!??? Perş. Mart 06, 2008 9:10 pm
tşkler ..
Misafir Misafir
Konu: Geri: Osmangazililer BURAYA yazsın!??? Perş. Mart 06, 2008 10:28 pm
hayır ben her seferinde diom 10-B deym die ümitte bilio ezqide bilio cümle alem bilio bi sen bilmion demekki BeRiL :D:
Çağlar Kekeç 10/B 1369
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
Konu: Geri: Osmangazililer BURAYA yazsın!??? Perş. Mart 06, 2008 10:30 pm
sen beni biliosunmukiiii?????
avrupali_ Banned!!!
Konu: Geri: Osmangazililer BURAYA yazsın!??? Perş. Mart 06, 2008 10:55 pm
sen kımıbılıyonkı kucucuk okulda yansınıfdakılerını tanımıyon yaw
Konu: Geri: Osmangazililer BURAYA yazsın!??? Perş. Mart 06, 2008 10:57 pm
yaaw ben bütün okulu tanırım millet birini beğenince hemen bana koşar tanıştırıyım die :S:
görmem lazım ama dur yarın onada bakacam :haha:
CariBBeaN_PirateS Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 34 Yer : bursa İş / Hobiler : müzik spor Ruh Haliniz : piskopat Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SON DUROCK KARA TOPROCK Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 16/02/08
Konu: Geri: Osmangazililer BURAYA yazsın!??? Perş. Mart 06, 2008 11:27 pm
11-e nin psiko manyaklarındanın :haha: :haha: :haha:
Burhan Murat
drakula Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 33 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 07/12/07
Konu: Geri: Osmangazililer BURAYA yazsın!??? C.tesi Mart 08, 2008 11:25 pm
:): bende 11-c sınıfının başkanıyım aynı zamanda İbrahim hocanın en sevdığı oğrencısyım:D