| bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? | |
|
+9samet KoPuKRoCKeR DeathWish mypc avrupali_ Hhabibe 992 iktisatcı EzGii 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
EzGii Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 32 Yer : mudaNya İş / Hobiler : öğrenciyim galiba Ruh Haliniz : deLii Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Cuma Ara. 07, 2007 7:16 pm | |
| şahsen bn burağı tamamen silerdimm sizz ?? | |
|
| |
iktisatcı Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? C.tesi Ara. 08, 2007 5:08 pm | |
| şimdilik hiç bişeyi silmezdim çünkü hayatımdan memnunum.silmek yerine başka şeyler yazmak isterdim | |
|
| |
EzGii Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 32 Yer : mudaNya İş / Hobiler : öğrenciyim galiba Ruh Haliniz : deLii Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? C.tesi Ara. 08, 2007 8:56 pm | |
| | |
|
| |
992 Admin
Mesaj Sayısı : 239 Yaş : 33 Yer : Bursa İş / Hobiler : Bilgisayar Ruh Haliniz : Bilgisayar Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? C.tesi Ara. 08, 2007 9:29 pm | |
| unutmak istedıklerımı silerdim:D:D | |
|
| |
Hhabibe Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 33 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 10/12/07
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Çarş. Ara. 12, 2007 4:34 pm | |
| | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Salı Ara. 18, 2007 8:47 pm | |
| | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Çarş. Ara. 19, 2007 4:57 pm | |
| aşkı ve gözlerdeki anlamı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Paz Ara. 23, 2007 3:03 am | |
| ya a$kı me$ki bırakın şimdi :):......yok kardeşim işte bi silgi olsam zaten HAYATIMI silerim be :): |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Çarş. Ara. 26, 2007 2:34 pm | |
| - mypc demiş ki:
- aşkı ve gözlerdeki anlamı
vazgeçtim hiç bişeyi silmiyorum aşk güzel şey bee göz göze gelince heycanlanmak filan :hll: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Çarş. Ara. 26, 2007 8:42 pm | |
| Duyuru : Sevgili aranıyor bir tane bulan beni bulsun :hahaha: |
|
| |
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Cuma Ara. 28, 2007 2:54 pm | |
| - SmayLee demiş ki:
- Duyuru : Sevgili aranıyor bir tane bulan beni bulsun :hahaha:
ohoo yanlızkaplleri kavuşturma kurumuna başvur anacım çok faydası eyy allam yaaa olum kelin merhemi olsa kendi başına sürer demii :hahaha: | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Ptsi Ara. 31, 2007 9:04 pm | |
| | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Salı Ocak 01, 2008 10:32 am | |
| GEÇMİŞİMİ VE GELECEĞİMİ SİLERDİM YAŞANMIŞ VE YAŞANACAK HERŞEYİ :suikast: | |
|
| |
KoPuKRoCKeR Geçerken Uğramış
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 34 Yer : brsa İş / Hobiler : öğrenci Ruh Haliniz : %+deNgEsizZ+% Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? C.tesi Ocak 05, 2008 5:22 pm | |
| - ZaHaLaNi demiş ki:
- GEÇMİŞİMİ VE GELECEĞİMİ SİLERDİM
YAŞANMIŞ VE YAŞANACAK HERŞEYİ :suikast: bebem o siLdikLerin içinde bende mi varım ya:( | |
|
| |
samet Hayalet Üye
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 33 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 12/12/07
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Salı Ocak 08, 2008 10:09 pm | |
| kqalbimde olan bütün acıları :P | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Perş. Ocak 10, 2008 4:26 pm | |
| | |
|
| |
melek MaTRaX Üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 30 Yer : yenibağlar gençlikkkkk İş / Hobiler : öğrenciyimmm Ruh Haliniz : iyi Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 16/01/08
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Perş. Ocak 17, 2008 12:22 am | |
| oks sınavını,tüm kötü günleri ve okul sınav saatlerini+onu(anlayana) | |
|
| |
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Cuma Ocak 18, 2008 4:17 pm | |
| | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Perş. Şub. 28, 2008 9:28 pm | |
| | |
|
| |
Y@vUz -!- BuRaK ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 98 Yaş : 32 Yer : G Ü Z E L Y A L I İş / Hobiler : tophane eml kalıp bölümü tasarımcısı... Ruh Haliniz : çılgın, deli, dediğni yapan bir kişilik :) Bu Kullanıcının Özlü Sözü : güzelyalı gençlik Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/08
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Perş. Şub. 28, 2008 11:35 pm | |
| bi zamanlar aşık olup şimdi nefret ettiğim insanları MESELA ...... | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? Perş. Mart 13, 2008 10:53 am | |
| beni uzenleri silerdim... | |
|
| |
biker boyz Hayalet Üye
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 33 Yer : bursa İş / Hobiler : futbol,okul :P Ruh Haliniz : bunalımdayım :D:D Bu Kullanıcının Özlü Sözü : elbet devran döner horoz domalır tavuk gömer :D:D Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? C.tesi Nis. 05, 2008 1:25 am | |
| smayleee yı sılerdım...
ona gore bısı yok bı kere puahhahaha | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? C.tesi Nis. 05, 2008 1:29 am | |
| bende bu hıYarı silerdim ama gene orda burda karşıma çıkcaktır kesin silsem bile kalleş herif xD |
|
| |
| bir silgi olsan hayatından neleri silerdin ?? | |
|