mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Aşkın Gözü Kör mü Acaba - Rana Alagöz C.tesi Mayıs 03, 2008 10:56 am | |
| Haykırsan dünyaya anlamazlar derdini Seviyor beni deyip de aldaltma kendini Seni hiç arayıp sormasa sevginin farkına varmasa Başkalarının gözüne daha tatlı bakıyorsa
Bak bakalım o zaman neşeli geçiyormu zaman Yoksa kırılıp bu hayata küsermi hemen insan Ne dersin Aşkın gözü körmü acaba uyan artık bitti bu rüya Seviyor sevilmiyorsun boşver aldırma Ne dersin Aşkın gözü körmü acaba uyan artık bitti bu rüya Seviyor sevilmiyorsun boşver aldırma
Haykırsan dünyaya anlamazlar derdini Yaşamak güzel deyip de aldatma kendini Yanına geldiği anda kalbi bir başkasındaysa Bir de sevdiği kıza taktığını sana anlatsa Bak bakalım o zaman neşeli geçiyormu zaman Yoksa kırılıp bu hayata küsermi hemen insan Ne dersin Aşkın gözü körmü acaba uyan artık bitti bu rüya Seviyor sevilmiyorsun boşver aldırma Ne dersin Aşkın gözü körmü acaba uyan artık bitti bu rüya Seviyor sevilmiyorsun boşver aldırma | |
|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Aşkın Gözü Kör mü Acaba - Rana Alagöz C.tesi Mayıs 03, 2008 11:06 am | |
| | |
|