mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Benim Gözlerim Ne Renk - Zardanadam C.tesi Mayıs 03, 2008 10:17 am | |
| Anneme sordum söylemedi Babama sordum bilemedi Dedem ben bilmem ki dedi Benim gözlerim ne renk
Mavi desen mavi değil Yeşil desen yeşil değil Kahve desen kahve değil Benim gözlerim ne renk
Şaştım kaldım ben bu işe Dur demeli bu gidişe Söylermisin beş kuruşa Benim gözlerim ne renk
Deniz akar mavi mavi Güneş bakar sarı sarı Ay gülümser beyaz beyaz Benim gözlerim ne renk
Bekliyorum gün gelecek Bu bilmece çözülecek Aşkım bana söyleyecek Benim gözlerim ne renk
Biliyorum gün gelecek Bu bilmece çözülecek Aşkım bana söyleyecek Benim gözlerim ne renk | |
|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Benim Gözlerim Ne Renk - Zardanadam C.tesi Mayıs 03, 2008 10:21 am | |
| paylaşımiçintşkler.. gzlbışiir | |
|