| İftira atmaca | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: İftira atmaca Çarş. Nis. 23, 2008 11:27 pm | |
| Herkes üstündekine iftira atçak..ALTTAKİ BAŞLASIN !! fazla atmasın') |
|
| |
SmayLee Geçerken Uğramış
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 32 Yer : HeRYeR İş / Hobiler : HeRŞeY Ruh Haliniz : HeRTüRLü Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Nuapurista kuulu se pokun myö tanssimme laiasta laitaan. lokan tahti jalakani pohjii kutkutti. Ievan äiti se tyttöösä vahti vaan kyllähän Ieva sen jutkutti, sillä ei meitä silloin kiellot haittaa Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen. Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/04/08
| Konu: Geri: İftira atmaca Perş. Nis. 24, 2008 10:25 am | |
| uLan sen kim oLuyorsunda öğretmenlerin odasına girip sınav kağıtlarını araklıyorsun tüüüü allah senin cezanı...... gevşek herif senii
güzelmiydi :) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İftira atmaca Perş. Nis. 24, 2008 2:18 pm | |
| Nette ya$ı küçük kızları çikolota bahanesiyle kandırıyomuş. |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: İftira atmaca Perş. Nis. 24, 2008 2:21 pm | |
| cengiz sen milleti bira içiyom diye kekliyomuşun bira kutusunun içine kolayı koyuğp içtiğini duysun herkes | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İftira atmaca Perş. Nis. 24, 2008 2:27 pm | |
| ifffffftiraya bakkkkkkkkkkkkkkkkkkk!yalan^^ Sen evde Rıdvanın dinlediği şarkıları dinliyomuşsun |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: İftira atmaca Perş. Nis. 24, 2008 2:32 pm | |
| bu arada cengiz adı üstünde ifitira haliylede yalan bu en kötü ifitraydı amaa yaaaa üstteki sigara yerine kağıda arasına saman sarıp içiyomuş | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: İftira atmaca Perş. Nis. 24, 2008 6:16 pm | |
| etrafta kizim diye dolasio ama aslinda erkek | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İftira atmaca Cuma Nis. 25, 2008 12:46 am | |
| Bakırköyden kaçmış çok tehlikeliymiş. |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: İftira atmaca Cuma Nis. 25, 2008 9:03 am | |
| gecen aksam cok feci bir klavgaya karismis fena dayak yemis | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İftira atmaca Cuma Nis. 25, 2008 1:30 pm | |
| Aslında Bulgaristanda değil Nijeryadaymış. |
|
| |
AyTisH BF Master
| Konu: Geri: İftira atmaca Cuma Nis. 25, 2008 1:43 pm | |
| rap dinlior gibi gozukuyopr ama aslinda hep pop dinliormus | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İftira atmaca Cuma Nis. 25, 2008 1:59 pm | |
| Üstteki 10 senedir yıkanmıyomuş. |
|
| |
| Konu: Geri: İftira atmaca Cuma Nis. 25, 2008 2:55 pm | |
| üstteki bugüne kadar hiç dişlerini fırçalamamış görenler altın kaplamalı sanıyomuş ayrıca ağız kokusu çicekleri soldurabilecek kadar etkili bi şekilde iğrençmiş | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İftira atmaca Paz Nis. 27, 2008 3:04 am | |
| Üstteki ipana diş macunu görünce şampuan zannediyomuş o kadar pisssssssmişki') |
|
| |
| Konu: Geri: İftira atmaca Salı Nis. 29, 2008 3:06 pm | |
| üstteki belli etmiyo ama evde hep pembe eşofman falan giyormuş pempe hastası tam bir | |
|
| |
AyTisH BF Master
| Konu: Geri: İftira atmaca Cuma Mayıs 02, 2008 9:55 am | |
| usteki aslinda 13 yasinda ama kendini buyuk gostermek icin 16 yazmis | |
|
| |
| İftira atmaca | |
|