..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

Hikaye Devam Ettirmece

4 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Hikaye Devam Ettirmece Empty
MesajKonu: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimePtsi Nis. 21, 2008 5:04 pm

Sanırım anlaşılmıcak bişey yok burdan herkez bir öncekinin yazdıgına ek bir cümle yada cümlecik yazcak saçma olcak ama olsun maksat eğlenmek.Ben Başlangıcı yapiym sizde devamını getirin.
Derste canım çok sıkılıyordu
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimePtsi Nis. 21, 2008 6:18 pm

delirmişçesine silgi,kalem,top kağıt,uçak,tebeşir ve benzeri cisimleri sallıyordum sağa sola, taaa ki hoca beni görünceye dek,arkasını döndü veeee....
AyTisH
BF Master
BF Master
AyTisH

Kadın
Yer : bulgaristan
İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum
Ruh Haliniz : super
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimeÇarş. Nis. 23, 2008 9:25 am

sinirlenmisti ve napiorusn sen dedi sonra..
mypc
BizimForum Sevdalısı
BizimForum Sevdalısı
mypc

Kadın
Yer : 11-f den
İş / Hobiler : öryenciii
Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum
Ruh Hali : Hikaye Devam Ettirmece Delibo10
Hangi Takımlısınız : Hikaye Devam Ettirmece 5ae02d2e4544801f0825b8425cf11013

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimeÇarş. Nis. 23, 2008 9:38 am

bende hocam cisimlerin yerçekimine karşı koymasını ve cisimlerim hava molekkülerine verdiği tepkiyi anlmaya çalışıyorum tabi bu arada arkadşlara çarpmasına gelirsek onlarıda silginin bi insana çarptığında verdiği tepkiyle açıklayabiliriz....Hocanın kafası yeteri kadar karıpşmış ve sinirden köpürmüştü tam beni sınıftan kovacaktı kii..........
AyTisH
BF Master
BF Master
AyTisH

Kadın

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimeÇarş. Nis. 23, 2008 9:39 am

mudur odaya girdi..
mypc
BizimForum Sevdalısı
BizimForum Sevdalısı
mypc

Kadın
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimeÇarş. Nis. 23, 2008 9:43 am

bütün sınıf ta büyük bi sessizlik hakim oldu ...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimeÇarş. Nis. 23, 2008 10:11 am

Müdür yanıma geldi ve cisimlerin yerçekimine karşı koymasını ve cisimlerim hava molekkülerine verdiği tepkiyi anlmaya çalıştığım için yanaklarımdan öptü ve beni tebrik etti
DeathWish
BizimForum Sevdalısı
BizimForum Sevdalısı
DeathWish

Kadın
Yer : ..................................
İş / Hobiler : BoşVerdimBen.............
Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor...
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu
Ruh Hali : Hikaye Devam Ettirmece Psikop10
Hangi Takımlısınız : Hikaye Devam Ettirmece D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimeÇarş. Nis. 23, 2008 12:39 pm

sonra beni ödüllendirmek için kürsüye çıkardı
tam o sırada...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimeÇarş. Nis. 23, 2008 1:05 pm

herkes kürsüye doğru tebeşir,kağıt,kalem,silgi atıyodu..cisimlerin yerçekimi mevzusu iyice karıştı,garip şeyler oluyodu, okulda bi sene boyunca hocalar dahil herkes birbirine bişeyler atmaya başladı.Olaya milli eğitim bakanı Hüseyin Çelik girdi ve ağır cezalar koydu.acısıyla tatlısıyla lise 3 bitti ve 4'e geçtim.lise 4ün ilk günüydü...
AyTisH
BF Master
BF Master
AyTisH

Kadın

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimeCuma Nis. 25, 2008 9:24 am

herkezin gozleri uzerimdeydi..ve ben okulun girisine dogru ilerliyordum..
mypc
BizimForum Sevdalısı
BizimForum Sevdalısı
mypc

Kadın

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimeCuma Nis. 25, 2008 2:45 pm

aslında sıraya geçmiycektim ama ilkgün olduğu için çok dikkat çekmeyim dedim.Sıraya geçtim fark ettimki hiçkimse geçen sene olanları hatırlamıyor onun vermiş olduğu rahatlıkla milletle şaklaşmaya başladım tam o sırada arızalardan biri laf attı.....
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimeCuma Nis. 25, 2008 2:53 pm

laf atan çocuğa gittim kafa attım yumruk attım tekme attım attımda attım baktım kanlar akıyo.biyolojici hoca dedi neden dövüyon ,bende kanın içerisindeki alyuvar ve akyuvarları deney amacıyla test ediyorum dedim.. sonra müdür geldi
mypc
BizimForum Sevdalısı
BizimForum Sevdalısı
mypc

Kadın

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimeCuma Nis. 25, 2008 2:58 pm

aslında bana tam kızacaktıki biyolojinin çocuğun kanıyla deney yaptığını görünce deney için bu kadar kan yeterli sen sırana geç sende biyoloji hocanala laboratuvara git artık sen okulun zimmetli malısın dedi ....
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimeCuma Nis. 25, 2008 3:06 pm

ve beni ödüllendirmek için kürsüye çıkardı yine ,hocalar falan herkes birbirinin akyuvarlarını ve alyuvarlarını test ediyordu o sene,neyse şiddetli bi lise4 yılıda bitti.Okuldan kurtuldum ama ÖSS günü geldi çattı.
mypc
BizimForum Sevdalısı
BizimForum Sevdalısı
mypc

Kadın

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimeCuma Nis. 25, 2008 3:15 pm

öss geldi çattı ama bizde bütün bi sene öss için az çalışmadık sınavı nasıl geçeriz diye çok planlar yaptık ama kopya işe yaramazdı bunun farkındaydık bizde öss sorualrını ve cevaplarını çalmaya karar verdik ......
SmayLee
Geçerken Uğramış
Geçerken Uğramış

Erkek
Yer : HeRYeR
İş / Hobiler : HeRŞeY
Ruh Haliniz : HeRTüRLü
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Nuapurista kuulu se pokun myö tanssimme laiasta laitaan. lokan tahti jalakani pohjii kutkutti. Ievan äiti se tyttöösä vahti vaan kyllähän Ieva sen jutkutti, sillä ei meitä silloin kiellot haittaa Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen.
Ruh Hali : Hikaye Devam Ettirmece Pusuda10

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimeC.tesi Nis. 26, 2008 8:16 pm

sonrasında soru ve cevapların tutulduğu odaya doğru yola koyulduk...

Odanın içine girmek için binlerce ışının içinden geçmemiz gerekiyordu....ta ki elektirik devresini

bozduktan sonrasına kadar

sorular ve cevaplar artık elimizdeydi...

tam dışarı çıkarken...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 1:52 am

Bizi yakalıyolardı son anda Jean Claude Van Damme abi geldi kurtardı/olay sınav filmine döndü,abi ben seninnn allahına gurban oluiimmmm dedim sarıldım van dam kankama,bana kaslarını gösterdi(artist),bilek güreşi yaptık(tabi ki ben yendim),rakı içtik,pehlivanlar gibi yağlı güreş yaptık,halay çektik,beyaz donla denize girdik/bütün gün eğlendik fakat sonra.......
SmayLee
Geçerken Uğramış
Geçerken Uğramış

Erkek
Yer : HeRYeR
İş / Hobiler : HeRŞeY
Ruh Haliniz : HeRTüRLü
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Nuapurista kuulu se pokun myö tanssimme laiasta laitaan. lokan tahti jalakani pohjii kutkutti. Ievan äiti se tyttöösä vahti vaan kyllähän Ieva sen jutkutti, sillä ei meitä silloin kiellot haittaa Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen.
Ruh Hali : Hikaye Devam Ettirmece Pusuda10

MesajKonu: Geri: Hikaye Devam Ettirmece   Hikaye Devam Ettirmece Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 2:01 pm

Van Damme abinin gözlerimin önünde ölümüne şahit oldum...meğersem rakı içtiğimiz yerdeki garson rakıların içine zehir atmış (hayvann!) bende fırsattan istifade tüydüm....

soruları bi çantanın içine koyup eve gittim tam çantayı açacakken babam geldi ve "o çanta ne ?" dedi..

bende "yoh bşi be olm içi boş" dedim (xD)

zaman geldi çattı. Tabi bende o ara soruların cevaplarını yapmıştım...

Sınav zamanı geldi sorulara baktım aynı (holeeey!)

kitapları değiştirdim ve tam 1 saat sonra sınavım bitmişti....

Hikaye Devam Ettirmece
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-