mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: PİNHANİ ALBÜM DIŞI ŞARKI SÖZLERİ C.tesi Nis. 19, 2008 11:20 am | |
| Sevmekten Usanmam
Sevmekten Usanmam umutsuz olduğu bir anda sevmek, ister her insan birazcık şanslıysan neden olmasın kendinden emin değilsen sevme bensiz mutluysan hep öyle kal eğer her gece yattığında büyülü düşler sana benden bahsediyorsa hemen tatlı uykundan uyan çünkü ben hiç uyuyamam seni düşündüğüm zaman Benki Sevmekten Hiç Usanmam
Sırası Değil
sakın bana naz etme , usanır kalbim sana yenilmeye suçum seni sevmekse yüzünü asma , ceza değil bana bugün benim değil , biter senin gibi hiç vaktin olmadı senin , şimdi gelemezsin sırası değil
Dursana Dünya vaktimi ver , uykumu al gecelerin çok mu suçu var aşk dediğin çok utanır gece bitince saklanır dünya dursana dünya dursana benzemez hiç günle gece gün katlanır mı herşeye ben geceye hiç doyamam bari bu gece bi kıyak yap dünya dursana dünya dursana dünya bu gece dursana , dünya dursana zaten ömür çok kısadır aşka meşke az zaman kalır kimse seni kovalamaz neden hızlı dönersin dünya dursana dünya dursana dünya bu gece dursana dünya dursana
Yansın
hani sana aldığım cam yüzük var ya ya kırılmış ya kaybolmuştur ilk çektirdiğimiz resim var ya ya yırtılmış ya da solmuştur varsın yansın , yanar zaten anılar kalan külleri kadar içimde kalsın o küller sana uçar , uçar yine geri gelir belki bana hani sana aldığım son çiçek var ya son olduğunu anlamıştır son kaldığımız o ev var ya ya yıkılmış ya da yanmıştır varsın yansın , yanar zaten anılar kalan külleri kadar içimde kalsın o küller sana uçar , uçar yine geri gelir varsın yansın , yansın ne yaşandıysa aramızda hepsi yansın
Rüya
yağmur olup yağsan sen üzerime hiçbir derdim kalmaz geriye bilsen ne kadar yalnızım bu şehirde gidersen yanına al beni de sevince kalbim elbet acı duyar eğer sen de beni seversen , hep yanımda olmak istersen o zaman biter birden tüm acılar gerçek değil , sadece rüya sen benim olamazsın ki asla
Düğün
bi düğün bi tören , yine başladı aynı şölen kınalar yakılır , boyanır gözü yaşlı gelin bitince bu mutlu düğün , gelin ile damat kalır bi köşede olur yine başka bi gün , geliriz oynarız hep birlikte analar babalar otururlar bir masaya yenilir içilir takılır paralar yakaya bitince bu mutlu düğün , gelin ile damat kalır bi köşede olur yine başka bi gün , geliriz oynarız hep birlikte geçecek bir ömür , seçecek herkes eşini bi yüzük takarak tutacak eşler sözünü bitince bu mutlu düğün , gelin ile damat kalır bi köşede olur yine başka bi gün , geliriz oynarız hep birlikte
Ağlama
aglayan gözlerle karsimda merhamet duymazsin sen aska aglama aglama aglamak yakismaz sana aglama aglama hiç bir sey duymadin daha bir hata bir ceza sen hatasizi oynama ne sana ne bana yaptigin seylerden sonraa; insan önce kendinden baslar geç kalir bazen pismanliklar aglama aglama aglamak yakismaz sana aglama aglama hiç bir sey duymadin daha hiç beni düsünmedin nerdeyim ben ne haldeyim simdi çok uzaktayim aglasan duymam bundan sonra
Zaman Beklemez
kalk , geç karşıma , aç gönlünü , dön gel yavaşça ben sensiz yanan bir ateştim , söndüm zamanla bir düşman gibi gel üstüme , özletme kendini sen bir dost gibi , kardeş gibi özlenen sevgili sabrı öğütler zaman , oysa odur durmayan ben beklerim de zaman beklemez ki beni iyisi mi sen kalk , geç karşıma , aç gönlünü , dön gel yavaşça ben sensiz yanan bir ateştim , söndüm zamanla
ne güzel güldün
belki durup dururken yanına gelince söylediklerimi anlamsız buldun oysa vakit yoktu ama sen haklıydın çünkü böyle şeyler aceleye gelmezdi yalandanda olsa ne güzel güldün o akşam bana belki tanışmak zor iyi anlaşmak zor peki görüşmek çok mu kolaydı çok kısa bir zamanda belki birazda zorla bence gayet iyide anlaştık yalandanda olsa ne güzel güldün o akşam bana..
Bir Anda
İçimde bişey var bu akşam Beyazlar karardı bir anda Sen orda benim çok dışımda Uzaklar çoğaldı bir anda Bir anda bir anda bir anda Emekler aş olmaz kalırsa Hayattan bıkarsın bir anda Sen orda bugün çok uzakta
NOT:Eğer elinizde pinhanin albüm dışı şarkıları varsa link olarak siteye koyabilirmisiniz ayrıca linklerin sağlam olmasına dikkat edin | |
|