| Şimdi ........... olmak vardı | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Şimdi ........... olmak vardı Perş. Nis. 17, 2008 2:47 pm | |
| şimdi miami sahillerinde dolaşıp havuz başı barda kızlarla margarita içmek vardı |
|
| |
CariBBeaN_PirateS Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 34 Yer : bursa İş / Hobiler : müzik spor Ruh Haliniz : piskopat Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SON DUROCK KARA TOPROCK Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Geri: Şimdi ........... olmak vardı Perş. Nis. 17, 2008 3:21 pm | |
| şimdi karayiplerde olmak vardı deniz karşında elinde TEKİLA nı içiyosun işte hayat bu yaw | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şimdi ........... olmak vardı Perş. Nis. 17, 2008 3:22 pm | |
| - CariBBeaN_PirateS demiş ki:
- şimdi karayiplerde olmak vardı deniz karşında elinde TEKİLA nı içiyosun işte hayat bu yaw
yok pirates ')orda tekila değil rom içilir.daha iyi gider...(bak jack sparrow abimize su içer gibi tüketiyo) |
|
| |
CariBBeaN_PirateS Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 34 Yer : bursa İş / Hobiler : müzik spor Ruh Haliniz : piskopat Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SON DUROCK KARA TOPROCK Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Geri: Şimdi ........... olmak vardı Perş. Nis. 17, 2008 6:47 pm | |
| odaa güzel gider bak rom da manyak içki tercihim genelde tekila olduğu için öle dedim | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Şimdi ........... olmak vardı Perş. Nis. 17, 2008 8:17 pm | |
| cash malibuyu hiç denedinmi bi çeşit rom ama manyak bişi dene bence aklıma gelen varsa yazarım yinee | |
|
| |
SmayLee Geçerken Uğramış
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 32 Yer : HeRYeR İş / Hobiler : HeRŞeY Ruh Haliniz : HeRTüRLü Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Nuapurista kuulu se pokun myö tanssimme laiasta laitaan. lokan tahti jalakani pohjii kutkutti. Ievan äiti se tyttöösä vahti vaan kyllähän Ieva sen jutkutti, sillä ei meitä silloin kiellot haittaa Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen. Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/04/08
| Konu: Geri: Şimdi ........... olmak vardı Perş. Nis. 17, 2008 10:04 pm | |
| uLa buRası içki mekanımı tekila malibu rom fln nabıonz siz yaww :D
şiMdi güLşahın yanında oLmak vardı aslnda ama ayrıLdık yaa :s | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Şimdi ........... olmak vardı Perş. Nis. 17, 2008 10:23 pm | |
| geçmiş olsun karkeşş bak şimdi snn içmen lazım mesela | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Şimdi ........... olmak vardı Cuma Nis. 18, 2008 1:12 pm | |
| simdi Tr de olmak vardi hic degilse annemler olmazdi yanimda kafami dinlerdim | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Şimdi ........... olmak vardı Cuma Nis. 18, 2008 7:19 pm | |
| şimdi mudanyda olmak vardı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şimdi ........... olmak vardı C.tesi Nis. 19, 2008 4:27 pm | |
| - DeathWish demiş ki:
- cash malibuyu hiç denedinmi
bi çeşit rom ama manyak bişi dene bence aklıma gelen varsa yazarım yinee denemedim ama duymuştum tatlı,şekerli bişeymiş. Şimdi malibu içmek vardı.') |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şimdi ........... olmak vardı C.tesi Nis. 19, 2008 4:46 pm | |
| Şimdi üniversitede olmak vardı.offf offff |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Şimdi ........... olmak vardı Paz Nis. 20, 2008 3:58 pm | |
| şimdi denizde olmak vardı bunaldım ne bu sıcaak ya | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Şimdi ........... olmak vardı Çarş. Nis. 23, 2008 9:27 am | |
| simdi yalniz basima kafami dinligicegim biyerde olmak vardi | |
|
| |
| Şimdi ........... olmak vardı | |
|