Misafir Misafir
| Konu: Gün Geldiğinde - Sansar Salvo Çarş. Nis. 16, 2008 2:16 am | |
| @zShare@Rapidshare GÜN GELDİĞİNDE Felaket senaryoları yazarım hergün evde Terör estiren anti-terör timim hep görevde Fransız ihtilalindeki kralice gibi Olmayanı yememizi söyledi klipleri Kalıpların icindeyiz pesin nakit pesindeyiz Kolaycılık isindeyiz oyunun icindeyiz Fazlanın düsündeyiz tek bicimdeyiz Galibiz en azından bazılarına karsı öyleyiz hayırlısı Pelerin olmadan da dönekleri gömerim Eskiii okulun ödevi bu benim görevim Yapta görelim dediler ondan gaza geldim Darlanınca sazı verdim rahatlayıp sızıverdim Ritmi duydum bes dakka da yazıverdim Dogru duydun bes dakka da yazıverdim Dısarı cıktık gördüklerimiz gazı verdi Dünya durdu RAP söyledi kızı verdik Gün geldiginde mesalen kaybolcak Ve ben bi tek benim olanlara karsı durcak O gün geldiginde cok sey yokolcak Ve ben bi tek benim olanlara karsı durcak
Kan gövdeyi götürürken ben izleyemem Hayır tribe giremem illa olayın icine giricem Ben silahla geliyorum sen hazırla bıcagını Sahip olman gereken tek seyse akıldır Olayın icine felsefe girdiginde isler cok karısır Akıl ve mantık kalmaz söylenen sasırtır adamı Kimseye güvenmek olmaz kolla solunu sagını Bi daha ateslemem gerek kendime gelmemem gerek Hayal et kur kafanda kurguları Vurgularla anlatılır anlatılmak istenenler Bekletilen sigara dumanı kadar ölümü beklemem ben Herkes biseyler pesinde neden?? Düsün simdi cebinde tek kurus yok harby Yok ol simdi seni gözüm görmezin peki Sen gününü kurtarırken arkadasların ne olcak O gün geldiginde herkes şok olcak |
|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Gün Geldiğinde - Sansar Salvo Paz Nis. 20, 2008 8:32 pm | |
| | |
|