Misafir Misafir
| Konu: Başka Türlü Deli - Sansar( & Efsun & Defkhan & Fırtına ) Çarş. Nis. 16, 2008 2:11 am | |
| @zShare@RapidshareSansar Salvo Verse Bataklık ormanda elimde yeşil melek O burdan uzakta evinde yaşar bebek Hayatıma sadece trajedi getirsede rap Senden önemli değil ama bu benim işim demek Geride bırakmak silmek kolay değil oranları Korkmak değil yüreğin olmalı Beylerbeyi civarı hatıralarım Bi depresyon yaşadım şu an ayaktayım
Efsun Verse Sabırtaşım öyle sertki ayaktayım ne oldu Giderken öyle değildin bence korku Bak ihanet her tarafta 4 kollu ahtapot Zehri verdin öyle gittin sen yeşil bir ot Madem öyle elimde full as var Dünya masamda gereksiz kazançlar Ve büyük ayıplar okulun ertesi Kaç sene oldu bak duyulmaz sesi
Nakarat (Sansar Salvo) Yol yok geceleri çıkışım zor Çok zor pencereden dışarı bak Yok yok bu gördüğün farklı biri Yine deli ama başka türlü deli ( x2 ) |
|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Başka Türlü Deli - Sansar( & Efsun & Defkhan & Fırtına ) Paz Nis. 20, 2008 8:32 pm | |
| | |
|