DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: HOBİ_FOBİ_TAKINTI Ptsi Nis. 14, 2008 9:14 pm | |
| BAŞLATIYORUMM... HOBİM=MÜZİK DİNLEMEK FOBİM=YANMAK TAKINTIM=ÇİZGİLERE BASMADAN YÜRÜMEYE ÇALIŞMAK DEVAM EDİNN | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HOBİ_FOBİ_TAKINTI Salı Nis. 15, 2008 6:32 pm | |
| Hobi : Müzik Fobi : (Karne günleri).ilköğretim öğrencisiyken sevinçli bi gün heyyo tatil falan ama,lisede bazıları için garip belirtileri var mide ağrısı'off salla boşver duygusu,sayfaya bakarken küfür etme arzusu..teşhiside koyiym hatta isim veriym zayıfobi. Takıntı : Gece 12 den önce yatamıyorum, en az 12 olması lazım |
|
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: HOBİ_FOBİ_TAKINTI Çarş. Nis. 16, 2008 3:36 pm | |
| hobilerim:kitap okumak fobilerim: yok galiba düşünüyuom düşünüyom bulamadım takıntı:derste nerde olursa olsun mutlaka saate bakmak zaman sanki avcumdan kaçıyomuş gibi saat kaç diye kontrol ediyom sanki yada sıkıntıdan | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HOBİ_FOBİ_TAKINTI Çarş. Nis. 23, 2008 8:22 pm | |
| - DeathWish demiş ki:
- BAŞLATIYORUMM...
HOBİM=MÜZİK DİNLEMEK
FOBİM=YANMAK
TAKINTIM=ÇİZGİLERE BASMADAN YÜRÜMEYE ÇALIŞMAK
DEVAM EDİNN Tanırsınız benim gibilerini boş sokaklardan Çizgilere basmadan yürümeye çalışan insanlardan(zamparanın ölümü)^^ |
|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: HOBİ_FOBİ_TAKINTI Çarş. Nis. 23, 2008 8:55 pm | |
| | |
|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: HOBİ_FOBİ_TAKINTI Cuma Mayıs 02, 2008 6:21 pm | |
| hobilErIm:Basketbol,fotbol,kayak,dağyürüyüşleri,kitapokumak,lost,arabakullanmak,dısco,konser,kına,tasarımyapmk,sohbetetmk,yürümek,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
| |
|