| Osmangazi Lisesi Turnuva !! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
SmayLee Geçerken Uğramış
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 32 Yer : HeRYeR İş / Hobiler : HeRŞeY Ruh Haliniz : HeRTüRLü Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Nuapurista kuulu se pokun myö tanssimme laiasta laitaan. lokan tahti jalakani pohjii kutkutti. Ievan äiti se tyttöösä vahti vaan kyllähän Ieva sen jutkutti, sillä ei meitä silloin kiellot haittaa Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen. Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/04/08
| Konu: Osmangazi Lisesi Turnuva !! Ptsi Nis. 14, 2008 6:37 pm | |
| Salı günkü tuRnuva maçımıza bekleriz (saat 11:30'da).... 10-B takımında benide görebilirsiniz beLki xD | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Osmangazi Lisesi Turnuva !! Ptsi Nis. 14, 2008 7:50 pm | |
| hadi ya ben okulda oluyorum gelirim valla unutmazsam bol şans sizi kimle oynuyonuss | |
|
| |
CariBBeaN_PirateS Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 34 Yer : bursa İş / Hobiler : müzik spor Ruh Haliniz : piskopat Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SON DUROCK KARA TOPROCK Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Geri: Osmangazi Lisesi Turnuva !! Ptsi Nis. 14, 2008 9:13 pm | |
| esin hoca almadı sayısalları turnuvaları kafamı bozdu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Osmangazi Lisesi Turnuva !! Ptsi Nis. 14, 2008 9:16 pm | |
| ZUUHAHAHAHAHAHH OOOHHHHH BİZ VARIZ HATTA VOLEYBOL TAKIMINDAYMIŞIM YENİ ÖĞRENDİM | |
|
| |
SmayLee Geçerken Uğramış
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 32 Yer : HeRYeR İş / Hobiler : HeRŞeY Ruh Haliniz : HeRTüRLü Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Nuapurista kuulu se pokun myö tanssimme laiasta laitaan. lokan tahti jalakani pohjii kutkutti. Ievan äiti se tyttöösä vahti vaan kyllähän Ieva sen jutkutti, sillä ei meitä silloin kiellot haittaa Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen. Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/04/08
| Konu: Geri: Osmangazi Lisesi Turnuva !! Ptsi Nis. 14, 2008 11:32 pm | |
| ya biLmiyoRum da beRil kiminLe oynadığımızı ; ancak şunu biliom bize çıkan takım çok sağlam mış :S | |
|
| |
| Konu: Geri: Osmangazi Lisesi Turnuva !! Ptsi Nis. 14, 2008 11:50 pm | |
| hadi yavv unutmazsam gelcem desteğe derste oluyom gerçii | |
|
| |
| Konu: Geri: Osmangazi Lisesi Turnuva !! Salı Nis. 15, 2008 2:33 pm | |
| noldu sonuç ??????? ben indim valla ama seni göremedim kimle oynadınız ki ya 3A'laysanız hiç sansınız yokmuş valla | |
|
| |
SmayLee Geçerken Uğramış
| Konu: Geri: Osmangazi Lisesi Turnuva !! Salı Nis. 15, 2008 8:19 pm | |
| yok 3 lerle değil 9-E / tekrar sınıfı ile yaptık ta 9-8 yeniLdik ne yapalm kıSmet değiLmiş ama hakkımız yendi diyebilirm | |
|
| |
| Konu: Geri: Osmangazi Lisesi Turnuva !! Salı Nis. 15, 2008 8:21 pm | |
| | |
|
| |
| Osmangazi Lisesi Turnuva !! | |
|