mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: komik bir hamile davası =) Çarş. Nis. 09, 2008 7:51 pm | |
| Gerçek Avustralya Mahkeme Gündeminden aktarmadır.
Hamile Bayan Davası:
Yaklaşık 8 aylık hamile bir bayan otobüse biner. Karşısında oturan adamın ona gülümsediğini farkeder. Hemen başka bir koltuğa geçer.
Bu sefer gülümseme sırıtmaya dönüşür ve bayan da tekrar yer değiştirir. Adam daha da eğleniyor gibidir.
Dördüncü yer değiştirmede adam kahkaha atar, bayan adamı şoföre şikayet eder ve o da adamı tutuklattırır.
Olay mahkemeye intikal eder. Hakim adama (yaklaşık 20 yaşındadır) söyleyeceği bir şeyi olup olmadığını sorar.
Adam cevap verir:
- Sayın Hakim, şöyle oldu: Bayan otobüse bindiğinde durumunu farkettim. Üstünde ”Çift Nane İkizleri Geliyor” yazısı olan bir reklam afişinin altına oturdu ve ben de sırıttım.
Daha sonra kalktı ve üzerinde ”Logan’ın ağrı kesici merhemi şişikleri azaltır” yazılı afişin altına oturdu; ben de gülümsemek zorunda kaldım.
Daha sonra ”William’ın büyük çubuğu yaptı” yazan deodorant afişi altına oturunca kendimi çok zor tuttum.
Fakat Sayın hakim; dördüncü defa kalkıp ”Goodyear kauçuğu bu kazayı önleyebilirdi” afişinin altına oturunca ben tam koptum!
ve Dava Sonucu aynen şöyledir:
Dava düşmüştür. | |
|
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: komik bir hamile davası =) Perş. Nis. 10, 2008 2:06 pm | |
| | |
|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: komik bir hamile davası =) Perş. Nis. 10, 2008 10:55 pm | |
| oyyyyyyyyyyyyy süper yaaaaa | |
|
992 Admin
Mesaj Sayısı : 239 Yaş : 33 Yer : Bursa İş / Hobiler : Bilgisayar Ruh Haliniz : Bilgisayar Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: komik bir hamile davası =) Perş. Mayıs 22, 2008 12:28 am | |
| | |
|