..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

komik bir hamile davası =)

4 posters
YazarMesaj
mypc
BizimForum Sevdalısı
BizimForum Sevdalısı
mypc

Kadın
Yer : 11-f den
İş / Hobiler : öryenciii
Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum
Ruh Hali : komik bir hamile davası =) Delibo10
Hangi Takımlısınız : komik bir hamile davası =) 5ae02d2e4544801f0825b8425cf11013

komik bir hamile davası =) Empty
MesajKonu: komik bir hamile davası =)   komik bir hamile davası =) Icon_minitimeÇarş. Nis. 09, 2008 7:51 pm

Gerçek Avustralya Mahkeme Gündeminden aktarmadır.

Hamile Bayan Davası:

Yaklaşık 8 aylık hamile bir bayan otobüse biner. Karşısında oturan adamın ona gülümsediğini farkeder. Hemen başka bir koltuğa geçer.

Bu sefer gülümseme sırıtmaya dönüşür ve bayan da tekrar yer değiştirir. Adam daha da eğleniyor gibidir.

Dördüncü yer değiştirmede adam kahkaha atar, bayan adamı şoföre şikayet eder ve o da adamı tutuklattırır.

Olay mahkemeye intikal eder. Hakim adama (yaklaşık 20 yaşındadır) söyleyeceği bir şeyi olup olmadığını sorar.

Adam cevap verir:

- Sayın Hakim, şöyle oldu: Bayan otobüse bindiğinde durumunu farkettim. Üstünde ”Çift Nane İkizleri Geliyor” yazısı olan bir reklam afişinin altına oturdu ve ben de sırıttım.

Daha sonra kalktı ve üzerinde ”Logan’ın ağrı kesici merhemi şişikleri azaltır” yazılı afişin altına oturdu; ben de gülümsemek zorunda kaldım.

Daha sonra ”William’ın büyük çubuğu yaptı” yazan deodorant afişi altına oturunca kendimi çok zor tuttum.

Fakat Sayın hakim; dördüncü defa kalkıp ”Goodyear kauçuğu bu kazayı önleyebilirdi” afişinin altına oturunca ben tam koptum!

ve Dava Sonucu aynen şöyledir:

Dava düşmüştür.
AyTisH
BF Master
BF Master
AyTisH

Kadın
Yer : bulgaristan
İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum
Ruh Haliniz : super
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir

MesajKonu: Geri: komik bir hamile davası =)   komik bir hamile davası =) Icon_minitimePerş. Nis. 10, 2008 10:05 am

komik bir hamile davası =) 408424 Teşekkürler guzelmis
mypc
BizimForum Sevdalısı
BizimForum Sevdalısı
mypc

Kadın
Yer : 11-f den
İş / Hobiler : öryenciii
Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum
Ruh Hali : komik bir hamile davası =) Delibo10
Hangi Takımlısınız : komik bir hamile davası =) 5ae02d2e4544801f0825b8425cf11013

MesajKonu: Geri: komik bir hamile davası =)   komik bir hamile davası =) Icon_minitimePerş. Nis. 10, 2008 2:06 pm

yorum için teşşekür=)
DeathWish
BizimForum Sevdalısı
BizimForum Sevdalısı
DeathWish

Kadın
Yer : ..................................
İş / Hobiler : BoşVerdimBen.............
Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor...
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu
Ruh Hali : komik bir hamile davası =) Psikop10
Hangi Takımlısınız : komik bir hamile davası =) D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802

MesajKonu: Geri: komik bir hamile davası =)   komik bir hamile davası =) Icon_minitimePerş. Nis. 10, 2008 10:55 pm

oyyyyyyyyyyyyy süper yaaaaa komik bir hamile davası =) 778276
992
Admin
Admin
992

Erkek
Yer : Bursa
İş / Hobiler : Bilgisayar
Ruh Haliniz : Bilgisayar
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz

MesajKonu: Geri: komik bir hamile davası =)   komik bir hamile davası =) Icon_minitimePerş. Mayıs 22, 2008 12:28 am

manyak yhaa:D:D
http://bizim.forumotion.com

komik bir hamile davası =)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» komik komik :D buda komik :)))))
» Beyonce Hamile mi 19.01.2008
» Komik Video