..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

ısır,stresten kurtul ÇİKOLATA

2 posters
YazarMesaj
mypc
BizimForum Sevdalısı
BizimForum Sevdalısı
mypc

Kadın
Yer : 11-f den
İş / Hobiler : öryenciii
Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum
Ruh Hali : ısır,stresten kurtul   ÇİKOLATA Delibo10
Hangi Takımlısınız : ısır,stresten kurtul   ÇİKOLATA 5ae02d2e4544801f0825b8425cf11013

ısır,stresten kurtul   ÇİKOLATA Empty
MesajKonu: ısır,stresten kurtul ÇİKOLATA   ısır,stresten kurtul   ÇİKOLATA Icon_minitimeSalı Nis. 01, 2008 3:33 pm

Dilinizin üstünde bir parça çikolatayı yavaşça eritip,oçoşku verici tadı sindire sindire almak...bilim adamlarına göre bu zevk,öpüşmekten bile iyi geliyor.

Sadece kokusuyla mutluluk hormonu endorfini harekete geçiren çikolata,damağımızda yavaş yavaş eririken,insanı farklı hazlara sürüklüyor.
İnkar edilemez bir karşı konulmazlık ve gizem..Kremalı,ipekyapılı,koyu,siyah,zarif renkli,süper tatlı,zengin lezzetli,değişik ümitler uyandıran aromalı...Çikolatanın baştan çıkarıcı karakteri,duyguları uyarabilirve nabız atışını değiştirebilir...
Dilinizin üstünde safbir parça çikolatayı,yavaş yavaş eritip,o çoşku verici tadı sindire sindire almak hayatın oldukça keyif verici yanlarından biri değil midir?

ZENGİN KALSİYUM KAYNAĞI

Bilim adamlarına göre çikolatanın insan sağlına pek çok yararı bulunuyor.

-*- Kakao,kırmızı şaraba oranla iki; yeşil çaya oranla üç kat daha fazla antioksidan madde içeriyor.
-*- Zengin bir kalsiyum kaynağı.Bu da güçlü kemiklerin oluşmasını sağlıyor.
-*- Kadınların kendilerini iyi hissetmelerini sağlayan endorfini salgılatıyor.
-*- Harvard Tıp Akademisi uzmanları,kakaonun yüksek tansiyonu düşürdüğüne dair bulgular elde ettiğini savunuyor.
-*- Güçlü dişleri sağlayan florid açısından da zengin olan çikolata,stresle mücadelede faydalı olan potasyumu da içeriyor.
-*- Büyük miktarda içerdiği bakır,vücudun demiri absorbe etmesine yardımcı oluyor.Bu da cilde, damarlara ve dokulara faydalı oluyor.
-*- Kaliforniya Üniversitesi uzmanları her gün az miktarlarda çikolata yemenin kanda pıhtılaşmayı önlediğini savunuyor.
-*- Çikolata aynı zamanda yiyen kişiye enerji veriyor ve diğer tatlılara oranla kan şekerini hızlı yükseltmiyor.

Öpüşmekten Daha Zevkli

Bilim adamlarına göre çikolata ağızda eririken alınan zevk,öpüşmenin verdiği zevkin tam 4 katı.Middlesex üniversitesinden David Lewis,sonucun kendilerini şaşırttığını belirterek "Uyarıcı maddeler içerdiği için çikolatanın kalp atışlarını artırmasını bekliyorduk,ancak bu sürenin uzunluğu be beyindeki güçlü etki şaşırtıcıydı."dedi.
AyTisH
BF Master
BF Master
AyTisH

Kadın
Yer : bulgaristan
İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum
Ruh Haliniz : super
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir

MesajKonu: Geri: ısır,stresten kurtul ÇİKOLATA   ısır,stresten kurtul   ÇİKOLATA Icon_minitimeSalı Nis. 01, 2008 6:18 pm

vayy ben cok zevk aliom su tatli seyi yemekten beee coookk tatlii ısır,stresten kurtul   ÇİKOLATA 447719
mypc
BizimForum Sevdalısı
BizimForum Sevdalısı
mypc

Kadın
Yer : 11-f den
İş / Hobiler : öryenciii
Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum
Ruh Hali : ısır,stresten kurtul   ÇİKOLATA Delibo10
Hangi Takımlısınız : ısır,stresten kurtul   ÇİKOLATA 5ae02d2e4544801f0825b8425cf11013

MesajKonu: Geri: ısır,stresten kurtul ÇİKOLATA   ısır,stresten kurtul   ÇİKOLATA Icon_minitimeSalı Nis. 01, 2008 6:22 pm

hemde nasıl haha

ısır,stresten kurtul ÇİKOLATA
1 sayfadaki 1 sayfası